SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Caddede Çalışmalar Büyük Oranda Tamamlandı

0
Güncellendi - 2018-07-27 05:58:50
İki Caddede Çalışmalar Büyük Oranda Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mevlüt Aslanoğlu Caddesinde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Yeşilçam Caddesinde ise son olarak bisiklet yolu yapılarak hizmete açıldı.

700 metre uzunluğunda 20 metre genişliğinde Mevlüt Aslanoğlu Caddesinde içme suyu, kanalizasyon, yağmur drenaj kanalları başta olmak üzere ilgili kurumlara ait altyapı çalışmaları da yenilenmişti.

Caddede üstyapı çalışmaları kapsamında kaldırım, yol, cep otopark, bisiklet yolu, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Mevlüt Aslanoğlu Caddesini Tevfik Temelli Caddesine birleştiren noktada ise kavşak çalışmaları yapıldı. Sinyalizasyon sisteminin kurulduğu noktada araç trafiği daha güvenli hale getirildi.

1.2 metre genişliğinde yapılan bisiklet yolunun malzeme serimi ise önümüzdeki günler içerisinde yapılacak.

Tandoğan ve Yıldıztepe mahallelerini birleştiren ve Kuzey Kuşak yolunun da önemli bir parçası olan Yeşilçam Caddesi’nde çalışmalar tamamlandı. 1.2 kilometre uzunluğundaki caddede Büyükşehir Belediyesi üstyapı çalışmaları kapsamında, 14 metre genişliğinde çift şeritli yollar, 13.920 metrekarelik kaldırım, cep otoparklar, aydınlatma, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yaptı. Son olarak bisiklet yollarının da yapılmasıyla cadde modern bir görünüme kavuştu.

Bülten

Mevlüt Aslanoğlu Caddesi

Yeşilçam Caddesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Yasemin (6 yıl önce)
    Tandoğan Mahallesi sakini olarak sesleniyorum yol çalışmalarınız bitmedi bitmiyor toz yutuyoruz evlerimiz batıyor kaldırım Yarım yamalak çocuklarımız evin önüne çıkamıyor bir haftadır eski asfalt kaldırıldı heryeri toz duman ettiniz annem bebeğim astım hastası her araç geçtiğinde tıkanıyorlar mahvolduk perişanız lütfen işinizi biranönce bitirin yeter artık
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)Yasemin isimli kullanıcı yorumuna
    evt bu yaz tandoğan mahallesi toz dumandan geçilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Yeşilçam caddesinde dikilen çamların birçoğu kurudu ,defalarca aramamiza rağmen yeterince sulanmadı,ayrıca caddenin üst kısmında ışıklandırma bazen yanıyor bazen yanmıyor arıza var onuda yapmıyorlar burdan yetkililere sesleniyorum
    0
    0
    Yanıtla