SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Grubun Bıçaklı Kavgasında 6 Kişi Yaralandı!.

İki Grubun Bıçaklı Kavgasında 6 Kişi Yaralandı!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Orduzu Kaldırım Mahallesi'nde, aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Bıçakların çekildiği kavgada 3'ü kadın 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 26 Haziran 2025 günü saat 03.50 sıralarında meydana geldi. Daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen S.Y., A.A. ve H.D. isimli şahıslar ile Ş.U., E.U. ve A.M.Y. isimli şahıslar, belirtilen adreste karşılaştı. Sözlü başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada, her iki gruptan kadın ve erkeklerden S.Y., A.A., H.D., Ş.U., E.U. ve A.M.Y. isimli toplam 6 kişi kesici aletle yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlattı.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız