SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 6 Kişi Yaralandı

Trafik Kazalarında 6 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Çevre Yolu Turgut Temelli alt geçidi, İPAŞ Kavşağı ile Malatya- Adıyaman karayolunda meydana gelen trafik kazalarında 6 kişi yaralandı.

ALT GEÇİTTEKİ KAZADA 4 YARALI

Malatya’da alt geçitte meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, 15.45 sıralarında Malatya- Ankara karayolu Turgut Temelli alt geçidi içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametine seyir halinde olan F. A. idaresindeki 23 HE 938 plakalı araç ile Y. E. Aynı yöne ilerleyen 44 HR 577 plakalı araç alt geçit içerisinde çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile birlikte R.G ve K.Ç. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

MALATYA- ADIYAMAN YOLUNDA..

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu da 1 kişi yaralandı.

Malatya - Adıyaman kara yolu Suçatı mevkisinde, M.U. (23) yönetimindeki 38 SD 404 plakalı hafif ticari araç ile A.U. (22) yönetimindeki 27 AJU 559 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobil devrildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü A.U. sağlık ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İPAŞ KAVŞAĞINDA..
Malatya’da önüne çıkan motosiklete çarpmamak için manevra yapan otomobil kavşaktaki refüje çarparak devrildi.

Kaza, Cumartesi gecesi 22.45 sıralarında Cevatpaşa Mahallesi İpaş kavşağında meydana geldi. Sürücü M.S. yönetimindeki 38 VP 522 plakalı otomobil ile Ankara istikametine seyir halinde iken önüne çıkan motosiklete çarpmamak için manevra yaptığı esnada orta refüj'e çarparak takla attı.

Ters dönen otomobilde Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerininyardımı ile çıkartılan sürücü ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 

malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Talat (1 yıl önce)
    Malatyada kaza olmayan gün var mı var ise kutlayalım o günü her yıl.
    0
    0
    Yanıtla
  • can (1 yıl önce)
    son bir haftada suçatı bölgesinde kaçıncı kaza bu ? oraya acil çözüm bulmaları lazım. yolun eğimi bile kötü.
    %92
    %8
    Yanıtla