SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kişi Vuruldu, 5 Silah Ele Geçti.. 1 Kişi Tutuklandı!.

İki Kişi Vuruldu, 5 Silah Ele Geçti.. 1 Kişi Tutuklandı!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, iki grubun çatıştığı silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olayda gözaltına alınan 4 kişiden 1’i tutuklandı.

Olay, 12 Eylül Perşembe 14.00 sıralarında İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Kurşunların havada uçuştuğu olayda, bölgedeki bir iş yerinde tezgahtar olarak çalışan M.G.'nin sol bağına müşteri M.G.'nin ise sağ bacağına kurşun isabet etti. İhbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgede inceleme yapan ekipler 1'i dolu 4 kovan buldu.

Olayın zanlılarının kısa sürede yakalandığı olayda 3 adet av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kesici alet, 1 adet maske ele geçirildi.

Zanlılar polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, B.Y. tutuklandı A.U., B.S.Ö. ile Ç.T. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Vatandaş (1 gün önce)
    Ne kadar kendi memleketinden kovulan varsa yıllardır malatyada toplandı ve kuruldular. Diyarbakır,bingöl,varto,palu dışarıdan gelip şehrimizin dengesini bozdular . Asıl malatyalıların çoğu gitti kalanlar da bunlarla uğraşıyor malesef.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Diken (2 gün önce)
    Şehir dışına sürün bunları
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erhan (3 gün önce)
    70 şehir gezdim Yıllarca gurbete yaşadım bu şehir kadar insan kalitesinin düşük olduğu İnsanların birbirine düşman gibi baktığı Nefret kin hasetlik gerginlik sinir ve iletişim zor olduğu başka şehir görmedim birbirine zehir buranın insanı Malatyalı olarak diyorum bunu yazık ki ne yazık Bu şehirde ki akil ve bilgili değerli Mümtaz insnlar hep şehirden gitti şehir resmen piskopat insnlar ile dolu birbiriyle uğraşan sürekli açık küsur arayan biriyle Zatn iletişim kursan diğer gün seni yönetmeye çalışıyor ya da seni kontrol etmeye çalışıyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ben bugüne kadar bundan daha doğru yorum yapan bir kişi görmedim. Eline sağlık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Can (3 gün önce)
    ne güzel memleket bu ülkede hukuk adalet bitmiş söylenecek söz yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kağan (3 gün önce)
    1 kişinin tutuklanma gerekçesi ne acaba
    %100
    %0
    Yanıtla
  • gazi (3 gün önce)
    Haber yanlış mı? Kurşunlar havada uçuşuyorsa bir karşılıklı çatışma varsa ve birden çok silah varsa bir kişi mi tutuklanıyor? ahh malatya ah eskiden sokaklarında mutlu ve güvendeydik. Şu haberleri gördükçe psikoloji felan kalmıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (3 gün önce)
    Yok mu bu memleketin zaptiyesi, amiri ? Şansa yaşıyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • zeki (3 gün önce)
    İyiki devlet var yoksa halimiz nolacaktı.
    %86
    %14
    Yanıtla