SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Kulvarda da Savaşacağız"

0
Güncellendi - 2019-01-17 18:16:19
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Cumartesi günkü rakibi Göztepe'nin Teknik Direktörü Kemal Özdeş, hem Ziraat Türkiye Kupası’nda hem de Spor Toto Süper Lig’de başarılı olmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Hafta sonu oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına devam eden Göztepe’de Kemal Özdeş, düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini belirten Özdeş, "Birbirimize alışma dönemi için, oyuncuların kaynaşması için Antalya kampı çok iyi oldu. Kadromuza Serdar’ı katarken, Cikalleshi ile yollarımızı ayırdık. Kupa maçının ardından Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladık. Umuyorum ki hem kupada sonuna kadar gideriz hem de ligin ilk yarısında fark oluşturan bir oyunla üst sıralara çıkarız. İkinci sırada bulunan takımla aramızda 7 puanlık bir fark var. O yüzden Malatya maçını kazanarak yüzümüzü ilk sıralara çevirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İzmir, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız