SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kurum Sitesine Saldırı

A- A+ PAYLAŞ

Bir resmi kurum ile okulun internet sitelerinin hacklendiği ve bölücü terör örgütü propagandasının yapıldığı, durumun fark edilmesiyle müdahale yapılın yayının normale döndürüldüğü bildirildi.

ÖNCE DEVLET HASTANESİ’NE..
İlk saldırı Malatya Devlet Hastanesi’nin www.malatyadh.gov.tr adresli internet sitesine yapıldı. Durumun fark edilip polise bildirildiği belirtilirken, polis vukuat raporunda, “İnternet sitesinde terör örgütünün propagandasının yapıldığının bildirilmesi üzerine sitede yapılan incelemede, sitenin terör örgütü üye/sempatizanı olduğu değerlendirilen bilgisayar korsanlarınca hacklendiği tespit edilmiş olup, olayı gerçekleştiren şahıs veya şahısların kimliklerinin ve adreslerinin tespitine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.” denildi.

SONRA ÖZEL OKUL..
Bu olaydan bir gün sonra da, Özel Turgut Özal Koleji’nin www.turgutozal.k12.tr adresli web sitesinin yine hacklenerek bölücü terör örgütü propagandasının yapıldığı belirtildi.

Her iki olayla ilgili olarak Terörle Mücadele Şubesi’nin araştırmalarını sürdürdüğü bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam