SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Misli Rüzgar Var"

0
Güncellendi - 2018-06-07 02:15:28
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu, "Çok değerli muhtarlarım ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın başkanlarına siyaset yapma lüksüm hiç yok. Çünkü hepsi birer siyaset okulu mezunu. Neyin ne olduğunu iyi biliyorlar. Kime nasıl ne şekilde ulaşacaklarını da iyi biliyorlar. Ben buradayım" diyerek katılanlara telefon numarasını verdi ve sorunu sıkıntısı olan herkesin kendisine ulaşmasını istedi.

MHP'li Fendoğlu ve beraberindekiler Dilek ve Yeşiltepe Mahallesi'ne geçti. Mahalle halkı ve esnafıyla bir araya gelen MHP'li aday Fendoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. MHP'li heyet ve Fendoğlu, ardından mahallelerin dernek başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde dernek başkanları 24 Haziran'ın ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.  Daha sonra MHP'nin 1'inci sıra Milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu tarafından Avşar Otel'de mahalle muhtarlarına iftar verildi. Kuranı Kerim tilavetinin ardından MHP İl Başkanı Bülent Avşar, muhtarların bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla aracı rolünü oynamakta olduğunun ve muhtarların önemine dikkat çekerek, "Çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görev yapmaktadır" dedi.

Milletvekili adayı Mehmet Fendoğlu da katılanların ramazan ayını kutlayarak, hiç kimseyle polemiğe girmeyeceklerini ifade etti. MHP'li Fendoğlu, şunları söyledi: "Biz yine Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin emrettiği gibi; 24 Haziran akşamına kadar tüm teşkilatımızla beraber sahalarda olacağız. Elimizden gelenin en iyini yapıp 24 Haziran akşamında Allah nasip ederse sandıktan büyük bir zaferle çıkacağız. Görsel medyadan veya sosyal medyadan ama inanın sahada ben ve diğer arkadaşlarım çalışıyor. 1999 seçimlerini hatırlayanlar olursa eğer ki onun 2 misli bir rüzgar var. Cenabı Allah onun rüzgarını da doldurarak, artırarak götürüyor. Ben tüm teşkilatlarıma söylediğim gibi; tüm dostlarımıza hemşerilerimize 24 Haziran'dan itibaren Malatya'daki büyük değişime hazır olmalarını rica ediyorum. Hazır olun, bekleyin Milliyetçi Hareket geliyor Burada çok değerli muhtarlar, Sivil Toplu Örgütleri'nin başkanlarına siyaset yapma lüksüm hiç yok. Çünkü hepsi birer siyaset okulu mezunu. Neyin ne olduğunu iyi biliyorlar. Kime nasıl ve ne şekilde ulaşacaklarını da iyi biliyorlar.  Ben buradayım telefonumu veriyorum. Zafer inananlarındır, bizler inandık sizlerde inananın hep birlikte başaracağız."

Daha sonra MHP'li aday Mehmet Fendoğlu, katılanlarla toplu fotoğraf çektirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız