SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Otomobil Çarpıştı, 5 Kişi Yaralandı

İki Otomobil Çarpıştı, 5 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Tecde Mahallesi'ndeki bir kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 5 kişi yaraandı.

Kaza, akşam saat 18.15 sıralarında Tecde Mahallesi'nde Akabe ve Göçer sokakların kesiştiği kavşakta meydana geldi. M.B. yönetimindeki 06 YA 5653 plakalı otomobil ile M.K. yönetimindeki 44 KL 060 plakalı otomobil çarpıştı.  

Kazada iki aracın sürücülerinin yanı sıra yolculardan T.B. ile B.K. ve K.O. yaralanırken araçlar hasar gördü.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • doğu (2 yıl önce)
    birde şu büyük kavşakları kullanmayı öğrenelim lütfen .kavşağa girişteki geçiş önceliği kavşak içindedir tabelasını görebilmek için futbol sahası büyüklüğünde mi yapsınlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • şahıs (2 yıl önce)
    öncelikle geçmiş olsun kazanın olduğu kavşak sıkıntılı bir kavşak fakat akşamları iftara doğru sürücüler resmen trafik canavarına dönüşüyorlar arkadaş ben bir motorsiklet kullanıcısıyım adamın sollama yapıp üstüme sürdüğüne bile şahit oldum lütfen biraz dikkatli olalım nefsimize sahip çıkalım saygılı olalım......
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    Belediyenin bu konuyu ciddiye alması için acaba kaç kişinin ölmesi gerekiyor.ama belediye anca reklam peşinde.muhtar desen sadece teşekkür ediyor başka yaptığı bişey yok..
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Öncelikle haklı olduğunuz noktalar var, ama öncesinde biz araç sürücülerinin veya yayaların da dikkat etmesi gereken noktalar var, bunlardan ilki sabırlı ve dikkatli olmak, sonra kurallara uymak, kaza görüntülerini izleseydiniz belki hak verirdiniz, yol ver tabelasının olduğu yönden gelen araç kendi fikrimde tamamen kusurlu kavşak noktasına geliyor ve hızını yavaşlamıyor geldiği yoldan yol ver tabelası var, burda belediyenin yapacağı şu olabilirdi, kasis koyabilirdi ama çoğu o kasisi ve hız kurallarını da dikkate almıyor.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Evet burada olan bir çok kazadan biri. Sanırım Yeşilyurt Belediyesi Sorumluluğunda. Ne kaldırım var ne kavşak var. Başlanan bir çalışmada yok görünüyor. Umarım kısa sürede düzenlerle orayı. Tahminen ölümlü kaza sonrası el atılır.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bilal (2 yıl önce)
    Akabe sokakta bulunan bu kavşakla ilgili Yeşilyurt belediye başkan yardımcısı Mehmet CÜREOĞLU'nun katıldığı bir toplantıda kendilerine ayrıca büyükşehir iletişim hattına ve mahalle muhtarı Ali beye bilgi verip bu kavşakta acilen düzenleme yapılması hususunu iletmemize rağmen duyarsız kalınmıştır, yoğun çocuklu yaya trafiği bulunmaktadır, 4 yıldır kaldırımlarda yapılmadığından kaza anında arabalar savrularak yayaları tehlikeye atmaktalar, Allah aşkına mahalle arasında veya caddelerde bu hız tutkusu nedir, daha ne kadar can yanacak, kaç aile parçalanacak, kaç insan daha sakat kalacak, yürüyemeyecek, yatağa bağımlı hale gelecek, bu kazanın benzeri kayıtlarda mevcuttur ay içerisinde sadece bu kavşakta en az 6-7 adettir, yol kenarındaki aydınlatma lambası bile yerinde söküldü, okul dağılma saatinde olsaydı facianın boyutunu siz düşünün, şikayetim üzerine geri dönüş yapan belediye yetkilisinin ifadesi hangi bir kavşağa kasis yapalım oldu, sayın yetkili hangi kavşakta bu kadar kaza oluyor, vatandaşın talepleri dikkate alınmak zorundadır, talip olduğunuz makamların görev ve sorumluluklarını lütfen yerine getiriniz. Vatandaş hız sınırına uymuyor, trafik levhalarının anlamını bilmiyor, can yakıyor can alıyor haberi yok, belediye olarak bu tarz kavşaklarda önlem almak kasis koymakta sizin göreviniz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • METEHAN (2 yıl önce)
    Burada 3 günde bir kaza oluyor yetkililer neden buraya bir önlem alınmıyor anlamış değilim.ölümlü bir kaza olmadı ama her iki araçda pert oluyo dünkü kazada pert olan araçlar 500 milyar deger,nde milli servet değilmi...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Efkan (2 yıl önce)
    Kaza değil cinayete teşebbüs resmen.. araçların aldığı darbeye bakarsanız çok hızlı bir çarpışma gibi..,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Bu kavşakta her gün böyle kaza oluyor. Malatya büyükşehir belediyesine imza toplayıp verilmesine rağmen hiç bir çalışma yapmadı. İlla birilerinin canının yanması mı bekleniyor. Yetkililerin derhal buraya bir düzenleme yapması gerekiyor. Tabela koyulan yeri sürücüler görmüyor. Kasis yapılması için başvuruda bulunduk ama kimsenin umurunda değil. Aynı yolun bağlantısı olan migros kavşağının üstünede kocaman bir kavşak yaptılar burası okul bölgesi öğrencilerin sürekli geçtiği yer ama araçların hızından hiç bir veli öğrencisini yaya olarak gönderemiyor. Acilende bu bölgeye trafik ışığı yapılması gerekiyor. Araçlar son sürat giderken ortaokul öğrencileri nasıl karşıya geçsin.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Orada uyarı levhaları asılı, gerekli önlemler var. Ne yapmalı daha çok merak ediyorum? Her kavşağa ışık, 10 metrede bir hız kesici falan mı olsun? Yol verme işaretinin içine yol ver diye yazı yazılıyor ona rağmen uyan yok. Dörtlüyü yakınca her kuralı çiğnemenin mubah olması gibi dilekçe verince de sorumluluklarımızdan kurtuluyoruz nasılsa. Öğreneceğiz arkadaş hepimiz kurallara uymayı öğreneceğiz.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • veli kardeş muhakkak ki kurallara uymak şart. ama kaza olan yerde site bahçe duvarlarından dolayı kimse birbirini görmüyor. yolun sağına tabela konmuş ama işaret tabelesı yani yol ver yazmıyor. 2. migros kavşağında ki duruma gelince malatyada araç kullanmıyorsun galiba trafikte kurallara uyan kaç sürücü var malatya da her kes potansiyel sinir hastası akıllı kavşak diye yapılan yerlerde kaç kişi uyuyor. sabahları devlet hastahanesi kavşağına bir girin adam üstüne üstüne sürüyor arabayı. evet eğitim şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Evimiz orada gayet iyi biliyorum ben de. Aracımla da her gün kullandığım bir güzergah. Yol ver tabelası mevcut sadece yol verme mecburiyeti olan yöne takıldığı için fark edememiş olabilirsiniz. Ayrıca tabelanın içine yol ver diye yazmasına da gerek yok ehliyet sahibi herkesin bilmesi gereken bir kazanım. Kurallara uyan ben dahil birçok sürücü var Malatya'da, kötü örnekler olsa da ben sizin kadar karamsar değilim.
    %100
    %0
    Yanıtla