SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Otomobile Çarptıktan Sonra Kanala Uçtu!

İki Otomobile Çarptıktan Sonra Kanala Uçtu!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kadın sürücünün kullandığı otomobil, önce yolun ortasında karşıya geçmek için bekleyen otomobile, sonra aynı güzergahtaki bir başka otomobile çarptıktan sonra kanala uçarak ters döndü.  

Kaza, TOKİ Yavuz Selim Mahallesi Karagöz Caddesi Aile Sağlığı Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre; Karagöz Caddesi üzerinde 44 ADH 800 plakalı otomobil, şehir merkezi istikametine seyir halinde iken, Aile Sağlığı Merkezi önünde orta çizgi üzerinde karşıya geçmek için bekleyen 34 FG 6509 plakalı otomobile, ardından istikametindeki 33 B 4701 plakalı otomobile çarptı. Kontrolden çıkan 44 ADH 800 plakalı otomobil, yolun sağındaki kanala uçarak ters döndü.  

Sabah işe gitmek için servis bekleyen vatandaşların ilk müdahaleyi yaptığı kanalda ters dönen 44 ADH 800 plakalı otomobilin kadın sürücüsü, yara almadan atlattığı kaza sonrasında “Evde küçük çocuğum var” diyerek kaza yerinden ayrıldı. Kazaya karışan diğer otomobillerde ise bulunanlarda kazayı şans eseri yara almadan atlattılar.  

Kaza yerine gelen ambulans panik atak yaşayan araçlarda bulunan vatandaşlara sağlık desteğinde bulundu. Kaza esnasında Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktor ve sağlık personeli de kazaya karışan araçların yanına gitti, ancak müdahale edilecek bur durum olmayınca geri döndüler.  

Trafik ekibi kaza yerinde incelemede bulundu. Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ekrem (1 yıl önce)
    Kanala uçan bu arac kendi seyrinde giden ve olayın en büyük mağduru olan araçtır. İki araca da çarpan araç 34 FG 6509 plakalı araçtır. Haberi yaparken dikkat edin lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Güven (1 yıl önce)
    Kaza Yaşanan Mahallede Oturuyorum.. Bu Bölgede çok Sayıda Kaza Oluyor Maalesef Ölümle sonuçlanan Kazada var bu Bölgede.. Işıklandırma ve Kasis yok Okul Bölgesi üstelik.. Yaya Geçidi var ama Maalesef Kurallara Uyan yok ACİLEN GEREKLİ TEDBİRLER ALINMALI
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Sayın yetkililer neredeyse buradan her gün geçiyorum burası çok sıkıntılı bir yer, toplu taşıma araçları tam bu noktada yolcu indirip bindiriyor dolayısıyla araçlar durunca arkadan gelen araçlar gözükmüyor, birde aile sağlık ocağı giriş ve çıkışı tam bu noktada, ara yollardan giriş ve çıkışlarda eklenince burada büyük bir trafik sıkıntısı ortaya çıkıyor. Çözümüne gelince benim tavsiyem mevcut otobüs durağı az aşağı taşınmalı-aile sağlık ocağı tarafındaki TOKİ ilk giriş etrafına dubalar konulmalı ki orada araç park edilmesin çünkü buraya zaman zaman araçlar park ediyor yani ara yollardan çıkanlar bu park eden araçlar ve otobüs durağı yüzünden ana yoldan (Karagöz Cad.) gelen araçları göremiyor haliyle çıkınca da araçlar ile karşı karşıya geliyor. Zaten ana yoldaki araçlar çok hızlı gidiyor ani karşılaşmalarda Allah korusun kazalara sebep oluyor. Yetkililerden ricamız buraya bir çözüm bulunsun.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 yıl önce)
    Kabul etmemekte herkes ısrar ediyor nasıl erkekler anasınıfı kreş gibi duygusal işlerde başarılı değillerse kadınlarda araç kullanmada başarılı değiller yapısal olarak.Kadınlarda direksiyon eğitim daha fazla olmalı rahat kullanmadıkça kesinlikle ehliyet verilmemeli.Sosyal medyada kadın tipi kazalar diye sayfalar yapılmış.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Oturmaktan sıkılan boğa (1 yıl önce)çavuşoğlu isimli kullanıcı yorumuna
    Çavuşoğlu isimli arkadaş zaman yolculugunu bulmuşsun geçmişten geldiğin için ayak uydurmada zorluk cekiyorsun. Hala iş ve yetenek kavramlarına cinsiyet yükleme derdindeysen şehit yarbay Songül Yakuta bakmalısın.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Şehit ne alaka ? Ortada bir gerçek var niye kabullenmek zorunuza gidiyor bayanlar bu işi beceremiyor bu kadar basit
    %57
    %43
    Yanıtla
  • oturmaktan sıkılan boğa (1 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    şehit ne alaka demişsin de bir kadının kahraman olduğunu kavrayamamışsın. neyse he kardeşim en iyi siz kullanıyorsunuz. kadın şoförler olmasa kaportacılar aç kalırmış.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Kadın kahraman olmaz diye bir cümlemi geçmiş habire bunu tekrar ediyorsun.Araba süren kadınlar kahraman mı oluyor evet 100 tanede bir kahraman sürücü çıkar istisna.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • işte yukarda bahsettiğim kabul etmemekte ısrar eden tip cevap yazmış.sanki beni tanıyor zaman yolculuğuymuş fazla oturuyorsun çık dışarıya biraz bişeyler gör öğren.Alakasız bir örnek vererek seviyeni belli ettin.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • ne kadar zor bir kaza yaşamasına rağmen herşeyi bırakıp evine ufak çocuğuna koşan bir anne ....kim bilir ne şartlarda çocuğu evde bıraktı...hayatın tüm koşturma yükünü üzerine alan anneye bu yorumu yapmasanız olmazdı..evet erkekler sizin dediğiniz gibi trafikte daha fazlalar onların deneyimleri bundan dolayı daha fazla..kadınlara bu imkanlar daha az veriliyo...ama şu da bir gerçek...erkekler iyi biliyorum diye daha dikkatsiz kullanıyorlar ve çoğu kazalar bundan kaynaklanıyor.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Yorumunuz için tebrikler maalesef sosyal medya ağzı olanın konuştuğu ağzına geleni tartmadan yazdığı bir mecra. Kimin nasıl bir hayat yaşadığını bilmeden zevzekce yorum yapanlara diyecek birsey bulamiyorum
    %100
    %0
    Yanıtla