SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Şüpheli Ölüm!

A- A+ PAYLAŞ

78 yaşındaki kadın evinde ölü bulunurken, bu olayın yanı sıra sabaha karşı ölen birkaç aylık bebeğin de ölümü savcılıkça şüpheli bulundu.

Darende ilçesinin Nadir Mahallesi’nde oturan 78 yaşındaki H.Ö. adlı kadın, 16.40 sıralarında evinde ölü olarak bulundu. İlçe Cumhuriyet Savcısının ölümü şüpheli bulması üzerine, yaşlı kadının cesedinin ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bu arada, Hanımınçiftliği Kasabası’nda oturan 20 yaşındaki S.P. adlı kadın da, kasaba sağlık ocağına başvurarak, birkaç 2008 doğumlu kızı D.P.’nin gece bilinmeyen bir nedenle öldüğünü bildirdi ve defin ruhsatı istedi. Sağlık Ocağı’nın bilgilendirdiği Cumhuriyet Başsavcılığı, bu olayı da şüpheli görerek, cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız