SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Müdürü Kayhan’ı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2020-06-16 13:28:12
İl Müdürü Kayhan’ı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, göreve yeni başlayan Gençlik Liderleri, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı makamında ziyaret etti.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezlerinde, beş Gençlik Lideri göreve başladı. 

Yeni göreve başlayan Gençlik Liderleri, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı ziyaret etti.

Konuyla ilgili Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:

“Yeni göreve başlayan 5 Gençlik Liderimiz Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı makamında ziyaret ettiler. İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan yeni görevlerine başlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırlı olmasını diledi.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Bu gençlik liderleri ne iş yaparlar? Kadrolu mudurlar? Maaş alırlar mı? Mesai saatleri nedir? ????????????????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (3 yıl önce)
    Yeni göreve başlayan sadece gençlik liderleri değil arapgirden yurt müdürü getirilip müdür lojmanında oturup battalgazi ilçe müdürü yapılıyor. Şube müdürü dururken yerine Şef şube müdürü yapılıyor. Kadrolu gençlik merkezi müdürü dururken memurdan müdür yapılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • O zaman gençlik spor müdürü kendi çapında kadrolaşmaya gidiyor.ve devlet kurumunu işini bilmeyen kişilerle doldurup kuruma zarar vermeye kurumu itibarsizlastirmaya çalışıyor.peki hal böyleyken okumanın anlamı ne adamı dayısı olan heryere gelsin bumu devletçilik.mulki amirler Milletvekilleri bu konuya el atmalı.
    0
    0
    Yanıtla