SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçelerde Muhtarlar Günü Kutlamaları

İlçelerde Muhtarlar Günü Kutlamaları
A- A+ PAYLAŞ

Muhtarlar Günü Malatya'nın ilçelerinde de kutlandı.

-Arapgir

Arapgir ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Kaymakamlık binası önündeki törende Muhtarlar Derneği Başkanı Özgür Çataltaş ve beraberindekiler Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından ardından Çataltaş tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Törene Arapgir Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Erdem, Milli Eğitim Müdürü Sadık Özdemir, daire amirleri, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

- Darende

Darende Hükümet Konağı önündeki törende Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çelik ve beraberindekiler, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Başkan Çelik, muhtarlık müessesesinin önemini anlattı.

Milli iradenin temsilcisi olduklarını dile getiren Çelik, şöyle konuştu:

"Halkımızın tercihi ve seçimiyle iş başına gelmiş muhtar kardeşlerimizin son derece önemli bir makamda bulunmaktadır. Vatandaş ile devlet arasında köprü olduğumuzun bilincinde olarak bir anlamda mahalle sakinleriyle devlet arasında aracı rol üstlenmekteyiz. Öte yandan çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirdiğimize inanarak 24 saat mahallemize ve devletimize hizmet ettiğimiz için onur duyuyoruz."

Törene Belediye Başkan Yardımcısı Tuncer Çalık, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin Keser, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Atıcı ve muhtarlar katıldı.

Tören sonrası muhtarlar, Kaymakam Ökkeş Safa Türkoğlu'nu makamında ziyaret etti.

- Hekimhan

Atatürk Meydanı'nda yapılan törene Hekimhan Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Tunç Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra konuşan Tunç, "Muhtarlar vatandaşlarımızın oylarıyla seçilen ve Cumhuriyet tarihi boyunca köy ve mahallelerimizin en önemli temsilcisi olmuşlar ve olmaya davam edecekler. Vatandaşlarımızın dertlerine, tasalarına, sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olan, beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize iletme noktasında etkili rol oynayan muhtarlarımız devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır." dedi.

Törene, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız