SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ilıca'daki Karantinaya da Son Verildi

0
Güncellendi - 2020-05-05 16:22:22
Ilıca'daki Karantinaya da Son Verildi
A- A+ PAYLAŞ

2 KİŞİ KORONAVİRÜSTEN ÖLMÜŞTÜ.. Koronavirüs salgını nedeniyle 2 kişinin öldüğü, bu nedenle karantina başlatılan Darende'nin Ilıca Mahallesi'nde yeni vakaya rastlanmaması nedeniyle yaklaşık 35 gün sonra bu uygulamaya son verildi.

Valilik'ten Ilıca'daki karantinanın kaldırılmasıyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Darende İlçesi Ilıca Mahallesinde Koronavirüs (Covit-19) salgını nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 29 Mart 2020 tarihinde alınan karantina kararının, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi filyasyon ekiplerince yapılan sağlık taraması neticesinde yeni vakaya rastlanmaması nedeniyle 05 Mayıs 2020 tarihi saat:21:00 itibarıyla kaldırılmasına karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Darende'nin Ilıca Mahallesi'nde 60 ve 88 yaşlarındaki iki vatandaş, koronavirüsten yaşamlarını yitirmişlerdi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    komşumuzda ılıcalı dün akşam döndüler köyden ve 6 kişi öldü diyor. ama sadece resmi olarak 2 kişimi yazılmış? o zaman tüm sayıları 3 ilemi carpacağız gerçek sayıyı bulmak için.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    malatyanın genel durumunu neden bir yetkili açıklamıyor. vali veya sağlık müdürü. kaç hasta var, iyileşen, yoğun bakımda olan. diğer tüm ülkeler şehir şehir hepsini veriyor. bir tek bizde yok bu bilgiler.
    0
    0
    Yanıtla