SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlk Gün Gelmek İçin 2 Bin 450 Kişi Kayıt Yaptırdı"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, 6 Şubat depremleri nedeniyle Malatya dışına giden ve seçim bölgesini değiştirmeyen Malatyalı seçmenler için AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından ücretsiz ulaşım sağlama kampanyasına ilk günde 2 bin 450 kişinin başvurduğunu belirterek, “İlk gün 2 bin 450 kişi bilgilerini vererek, gelmek istediğine dair kaydını yaptırdı. Milletimiz gerçekten Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sevdalı.” dedi.

AKP Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından Battalgazi bölgesindeki muhtarlarla toplantı düzenlendi. Toplantıya  AKP İl Başkanı Namık Gören, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AKP Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan ve AKP Milletvekili Adayı Vahit Atalan ile mahalle muhtarları katıldı.

AKP İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Muhtarlarımız sahadaki çalışma arkadaşlarımız, vatandaşlarımız sorunları sizlere, sizlerde bizlere aktarıyorsunuz. 6 Şubat depreminden sonra nüfusumuzun yüzde 50’si il dışına çıktı, bunun büyük bir kısmı geri döndü. Halen ikametgahı Malatya olup da il dışında oturan vatandaşlarımız var. Vatandaşlarımızın seçim günü gelip oy kullanması için AK Parti İl Başkanlığında bir çağrı merkezi kuruldu. İlk gün 2 bin 450 kişi AK Parti Çağrı Merkezini arayarak, seçim günü Malatya’da olmak için aradı. Bundan dolayı gurur duydum. İlk gün 2 bin 450 kişi bilgilerini vererek, gelmek istediğine dair kaydını yaptırdı. Milletimiz gerçekten Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sevdalı.” şeklinde konuştu.

Muhtarların sahada en ağır yükü çeken insanlar olduğunu belirten AKP Milletvekili Adayı Vahit Atalan, “Şehrimiz depremden dolayı büyük bir hasar aldı. Şu anda 133 bin binamız hasarlı, bu durumda şehrimizin yarısından fazlasını oluşturan nüfusumuzu olumsuz etkiledi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Malatya’ya gelerek 6 bin 400 konutun temelini atmıştı, şu anda temeli atılan konut sayısı 10 bine yaklaştı. Doğanşehir’de yapılan bazı köy konutlarımızı yakın zamanda teslim edeceğiz. Kısa süre içinde vatandaşlarımızı çadırlardan çıkartarak konteynerlere yerleştireceğiz.  Konutları 1 yılda vatandaşlarımıza teslim edeceğiz.  14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim çok önemli. 7 benzemez parti bir arada. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan depremin yaralarını sarılması için çalışırken, bunlar masa da toplanıp toplanıp bakanlık dağıtımı yaptılar.” İfadelerini kaydetti.

AKP Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, “Muhtarlarımız kamu sistemimizin en temel taşı olarak görüyoruz. Bu yüzden muhtarlarımızla sağlıklı, doğru, düzgün ve güzel bir ilişki ve koordinasyon içinde olmalıyız ki, bunu birlikte yürütelim. Birlikte yol yürüyeceğiz. 14 Mayıs sonrasında ise birlikte neler yapabileceğimizi konuşmak için bir araya geleceğiz. Kendi birikimimi Malatya’ya hizmete dönüştürmek için bu yola çıktım.” İfadelerini kaydetti.

Seçimde Malatya’da olmak isteyenlerin  AKP Malatya İl Başkanlığına ait  0 (850) 303 3704 nolu çağrı merkezi telefonunu arayabilecekleri ve tüm bilgileri de bu numaradan alabilecekleri kaydedildi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Murat (1 yıl önce)
    Gerçi biletleri de afad kolileri gibi kesenizden alıp dağıtmazsınız ama biz yinde de devletimize yük olmayalım. Sizin yiyiciniz çoktur, gelir Merale ve Kemale oyumuzu kullanırız. Sağolun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vural (1 yıl önce)
    Kimin parası ile kimi getireceksiniz şu seçime harcanan para ile bütün 11 ilin insanlarına harcansaydı keşke ama sizin derdiniz insanlara yardım etmek değil,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erol (1 yıl önce)
    Size ihtiyacımız yok.Gelip oy kullanacağız.Bakın Malatya ne olacak.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (1 yıl önce)
    Ben Kemal Geliyorum!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    bunlar tekrar seçilirse suriyeliler ve afganlar buradan gitmeyecek ve milli güvenlik sorunu olacak..sn.nebati nin dediği tekrar seçilirsek ekonomik programımızı değiştirmeyeceğiz ..yani yine her şeye zam gelecek..yine araba, ev almak hayal olacak.(malatya da ev kalmadı o ayrı).ağır hasarlı ev sahiplerine yeni yapılan kısıtlı evler parayla satılacak.hayvancılığa destek olmadıkları için 2 sene sonra kıyma 1000 tl olacak..çocuklarınız yüksek puan aldıkları halde mülakatta elenecek....pkk yı davul zurnayla karşılayan en fazla iletişim kuran oslo da görüşen yine bunlar..bu uzar gider..değişim iyidir .. kısaca tekrar seçilirlerse bu ülke de hiçbir şey değişmeyecek..iktidarı değiştirin beğenmezseniz 5 yıl sonra yine iktidara getirirsiniz..güç sizde..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Olaya o kadar basit bakılıyor ki insanın özel şahsi kini olmalı derdi vatan islam insan olmayanların var gücü ile hayatın sadece yemekten içmekten geçtiğini sananlar bilin ki Türkiye son 20 yılda 80 yılda yapılmayan hizmetin 5 katını yaptı 2015 e kadar ekonomi de sorun yoktu Türkiye güçleniyor bağımsız bir ülke oluyor korkusu yaşayan abd ab İtlerini saldı ortaya 17-25 Aralık Diyarbakır hendek olayları Gezi terörü 15 temmuz terörü ile birlikte pkk devreye sokularak ekonomik savaşları başlattı Icerideki hainler bunu fırsata çevirdi zamları arka arkaya yüklediler Buna rağmen Reis alım gücünü düşürmemek için çok ciddi atılımlar yaptı 14 mayısa kadar herkes elindeki kozu kullandı Ama 15 mayıs sabahına bu ülke Recep Tayyip Erdoğan ile daha güçlü bir Türkiyenin devamına uyanacak Kolay değil bu ülkede devleti idare etmek Hiç bir bilgi birikim yeteneği olmayan c.başkanı adayı ve her fırsatta birbirinin ayağını kandırmaya çalışacak olan 7 yardımcı Şu anda millet ittifakının yapmak istediği sistemin dünyada örneği yok Fetö hdppkk abd ab nin desteklediği bu oluşumun ülkeyi sürükleyeceği durunu düşünmek bile istemiyorum Bu işi savunma eğitim ekonomi ve tam bağımsız Türkiye devamı için Kayıtsız şartsız Recep Tayyip Erdoğan ile mümkün gerisi kaos provokasyon algı üzerine yapılan siyaset
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Sağ ol Baskan. Devletin parası ile gelip oyumuzu kullanacağız. Ulaşım için teşekkürler. Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e. Daha 3 ayda şehir merkezinde enkaz yeni bitti. Ağır hasarlari yikmaniz 1 yılı bulur. Hikaye anlatmayın. 1 sene sonra nankörlük konteynır begenmeyen gidip ev alsın diyeceksiniz. Sanki bilmiyoruz. Bahride bilmem nereye ev yapılıyor. Bu adamlar şehirli mi ? Bağına bahçesine ev yapmayin ha! 2 milyona mal ediliyor evler. Günah.
    %73
    %27
    Yanıtla