SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlkokul Öncesi 13 Bine Yakın Öğrenciye Ücretsiz Yemek

İlkokul Öncesi 13 Bine Yakın Öğrenciye Ücretsiz Yemek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ilkokul öncesi eğitimdeki 12 bin 874 öğrenciye ücretsiz yemek hizmeti sunuldu.

Milli Eğitim Bakanlığı’nca eğitimde fırsat eşitliğini artırmak amacıyla 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 6 Şubat’tan itibaren Türkiye'deki tüm okullarda, okul öncesi eğitimdeki çocuklara yönelik başlatılması planlanan ücretsiz yemek projesi Malatya’da hayata geçirildi.

Proje çerçevesinde temel eğitimde yemek hizmeti sunulan öğrenci sayısı, 9 bin 781 ‘den 16 bin 169’a, okul öncesinde 243’ten 12 bin 874 ‘e pansiyonlu okullarda 831’den 3 bin 117’ye toplamda ise 32 bin 160’a ulaştığı bildirildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Kesinlikle çocuğuma yedirilmesine izin vermem , kim bilir hangi yandaş firmanın bozuk ürünleri kullandığı yemek verecekler sabilere
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Black (1 yıl önce)
    Simdi herkes buna tebrik mesajları yazar . Yemeği kim dağıtacak , temizliği kim yapacak, artan sayıyı karşılayacak mekanı kim bulacak . Okullar mi,? Yemekler berbat zaten. Bir yetkili de gelip kontrol etmez . Ayrıca koskoca yesilyurt a 290 işkur personeli ayrılmış. Gelin tebrik edin il müdürümüzü okullarda da görmek kısmet olur tabii ki Ankara ya yolculuk hazırlıkları biterse
    %100
    %0
    Yanıtla