SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnci Kızını Evlendirdi

A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor eski il Müdürü Cengiz İnci'nin öğretmen kızı Dilek İnci ( Özbey ) düzenlenen bir törenle dünyaevine girdi.

Malatya kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden Cengiz İnci'nin kızı Dilek İnci ( Özbey ) Belediye Nikah Salonu'nda kıyılan nikahla Bilgisayar öğretmeni Mehmet Özbey ile yaşamını birleştirdi.

Genç çiftin nikah şahitliğini Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ile Malatya belediyesi eski başkanı Cemal Akın yaptı.

Dilek- Mehmet Özbey çiftinin nikah törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya'daki spor taban birliklerinin temsilcileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Dilek-Mehmet Özbey çiftinin düğün törenin ise 18 Temmuz 2009 günü Antalya'da gerçekleştirileceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız