SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İniş Takımları Açılmadı... Pilotlar Atlayarak Kurtuldu

0
Güncellendi - 2019-06-02 01:58:16
İniş Takımları Açılmadı... Pilotlar Atlayarak Kurtuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Erhaç Üssü’ne inişi sırasında arızalanan uçakta pilotlar atlayarak kurtuldu.

Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), bir F4 savaş uçağının Malatya Erhaç Üssü’ne inişi sırasında arızalandığı ve uçakta hasar oluştuğu bildirildi. Uçaktan atlayarak kurtulan iki pilotun sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bir F-4 uçağı Erhaç/Malatya üssüne inişi sırasında iniş takımında meydana gelen arıza nedeniyle uçakta hasar oluştuğu bildirildi.

Uçaktan atlayarak kurtulan iki pilotun sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilen açıklamada, konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle: "Bir F-4 uçağımızın 31 Mayıs 2019 tarihinde Erhaç/Malatya üssüne inişi sırasında iniş takımında meydana gelen arıza nedeniyle uçakta hasar oluşmuştur.  Uçaktan atlayarak kurtulan iki pilotumuzun sağlık durumları iyi olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA- İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • suat dayı (5 yıl önce)
    Allah esirgesin, kahraman askerlerimizi ve polisimizi...
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (5 yıl önce)
    Bu olay f 35 i neden almamiz gerektiginin ufak bir nedeni. Hic bir roket bir savas uçağı etmez. En basit şekilde ise roketin düğmesine bastiktan sonra infilak etmeden durmamasi fakat her bir savas uçağı on yillarca defaten kullanılabilmesi. Pilotlarimiza cok gecmis olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • çok doğru bir tespit...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tüm yazılım, parça, füzeler, teknik bilgi vs. ABD'nin kontrolünde abd istemez ise füze sistemi aktif olmuyor istemediği hiçbiryere bombardıman yapamıyorsun gerçekten almalımıyız parasını ödedik istedikleri gibi veririz vermeyiz demeye başladılar eyy amariga demekle olmuyormuş bu işler
    0
    0
    Yanıtla
  • F35 değil F 60 alsan ne yazar? Bütün yazılım ve kontrol abd elinde olduktan sonra neye yarar ayrıca burnunun dibinde Kürecik ve incirlik kapatılsın ondan sonra meydan okuyun siz
    0
    0
    Yanıtla