SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi'ne 273 Personel Alınacak

İnönü Üniversitesi'ne 273 Personel Alınacak
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesine 273 sözleşmeli personel alınacağı bildirildi. 

İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne ait Personel Alım İlanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre; 65 hemşire, 32 sağlık teknikeri, 2 fizyoterapist, 1 diyetisyen, 5 psikolog, 6 biyalog, 3 laborant, 6 mühendis, 4 büro personeli, 1 çözümleyici sistem programcısı, 2 programcı, 1 tekniker, 6 teknisyen, 10 koruma ve güvenlik  görevlisi  ve  5’i şoför olmak üzere 130  destek personeli alınacak.

Toplam 273 personelin alınacağı işlemin 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak kaydıyla yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın gerçekleştirilecek.

Başvurular 12 Ocak 2024 tarihinde sona erecek. Adayların başvurularını istenen belgelerle birlikte İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına İdari Personel Bürosuna teslim etmeleri gerekiyor. 

Personel alım ilan 29 Aralık 2023 tarihli ve 5 Ocak 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • torpil (3 ay önce)
    Torpil olsun ama hak edene olsun.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • ferhat (3 ay önce)
    Cemaat yapılaşması had safhada maalesef. Bilim yok, kayboldu gitti.Fetö dosyaları tekrar açılmalı.Bu cerehat temizlenmeli. Gençlerimize yazık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    İnönü Üniversitesini tebrik ederim SINAVSIZ,MÜLAKASIZ sadece KPS puanıyla aldığı için bütün Kurumların yapması gereken,DOĞRU olan budur.Liyakat için,adalet için Hak ve Hukuk için kutlarım .
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    Bu üniversite adam yutuyor resmen al al bitmedi gider ayak kimlerin kimi acaba
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Yeşilyurt lu (3 ay önce)
    Sonuçta seçim arifesi. Kadrolarin karşısına isimler yazılmamış..kimin alınacağı belli zaten minareyi çalan.kilifi hazırlamış vesselam
    %77
    %23
    Yanıtla