SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesispor'da Transfer

İnönü Üniversitesispor'da Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor, 3 oyuncuyla anlaşırken, 2 oyuncuyla da yollarını ayırdı.

İkinci yarının ilk haftasında sahasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar, transfer çalışmaları kapsamında orta saha oyuncusu Burak Acil, forvet Burak Dilek ve kaleci Enes Besnili’yi kadrosuna katarken, kaleci Mehmet Ayaoku ve forvet Eray Baba ile yollarını ayırdı.

İnönü Üniversitesispor’un sportif direktörü Aziz Yiğit, devre arası hazırlık döneminin iyi geçtiğini ifade ederek, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Eray Baba ve Mehmet Ayaoku’ya takıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eden Yiğit, “İki kardeşimizle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Orta saha oyuncusu Burak Acil, forvet Burak Dilek ve kaleci Enes Besnili’yi kadromuza dahil ettik. İkinci yarı iyi sonuçlar alıp, sezonu iyi bir noktada tamamlamak istiyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız