SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İple Kayalıktan İnmek İsterken Asılı Kaldı

İple Kayalıktan İnmek İsterken Asılı Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Çöşnük Mahallesi İnderesi mevkiindeki tabiat parkının dağlık kısmındaki kayalıktan iple aşağıya inmek isteyen şahıs, ipi ayarlayamayınca mahsur kaldı ve ekipler tarafından kurtarıldı.

Tabiat Parkı'ndaki bazı vatandaşlar, kayalıklardan iple aşağıya inmek isteyen şahsın yere yaklaşık 50 metre mesafede asılı kaldığını farkedince 112'yi arayarak ihbarda bulundular. İhbar üzerine olay yerine Acil Sağlık, AFAD, İtfaiye ve polis ekipleri geldiler. 

Adının Müfit Y. olduğu bildirilen şahsın, kayalıklardaki oyuklarda 'define' araması yapmak üzere iple kendini sarkıttığı, ancak ayarlamayı yapamayınca asılı kaldığı öne sürüldü.

Kayalıkların arka tarafından şahsın aşağıya inmek istediği yere ulaşan AFAD ve İtfaiye ekipleri, daha sonra şahsı yukarıya çekerek kurtarıp, sağlık ekiplerine teslim ettiler.

İlk müdahalesi yapıldıktan sonra şahıs ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (3 yıl önce)
    Bu tür tedbirsiz ve dengesiz sportif eylemleri sonucunda AFAD'ı meşgul edenlere büyük cezalar kesilmeli ki, öyle her önüne gelen bir bayırdan aşağı aptalca kendini bırakıvermesin, gidip de bir barajın ortasında kalmasın, kendine bir paraşut alıp da uçurumdan aşağı atlamasın. 50 metrelik uçurumdan inmek için 12 metre ip getirmiş. Hay Allahım ne günlere kaldık yahu.
    %100
    %0
    Yanıtla