SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İrfan Buz'un Ekibinde Kimler Yer Alıyor?

0
Güncellendi - 2021-03-17 07:29:31
İrfan Buz'un Ekibinde Kimler Yer Alıyor?
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de çıkardığı Yeni Malatyaspor’un başında ilk kez bu sezon görev yapacak olan İrfan Buz’un ekibinde yer alan isimler belli oldu.

Teknik direktör İrfan Buz’un ekibinde Taner Alpak ile Evrim Esendemir yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

Buz, TFF 1.Lig’de Yeni Malatyaspor’un başında görev yaptığında performans analizi yapan Erkan Buz, teknik ekibin içerisinde yer alıyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu döneminde sarı siyahlı takımda görev yapan Murat Kayapınar, analiz ve atletik performans antrenörü olarak Buz’un ekibinde görev yapmaya devam edecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hüseyin büker (3 yıl önce)
    Başarılar dilerim hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Dogru olani aslinda her hocanin bir ekibi uzmani her konuda olmani . Örnegin besin konusunda mactan Kac Saat önce ne yenilmeli ? Masallah Bizde bazi oyuncularda fazla Kilo var Bazi oyuncular ikili mücadelelerde yerde kaliyorlar zayif ve gücsüz olduklari icin Her seyi bir tarafa birakalim Bu takim iyi bir hoca ve sistemle en az 45 puan toplardi simdiye kadar Yanlis sistem ve yanlis oyuncu secimleri ile yinede iyi puan topladik Bize ne uygun sistem 3/5/2 oldugunu düsünüyorum Ertac Semih /Wallace/Hadebe Mustafa/Aquach/Adem/Hafez/Fofana Tehteh/ Kubilay Adem ilk geldigindeki gibi mücadele etmeli Iyi orta yapilmali Kubilay ve Tehteh in hava toplarinda basarilarindan yararlanilmali Biz Irfan hocanin basaracagindan eminiz Cumartesi güzel bir baslangic olmasi niyetine ?❤️?
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (3 yıl önce)
    Bu takım sezon başından beri 60. dakikadan sonra oyundan düşüyor ve hala takımın atletik performans hocası görevde kalıyor çok ilginç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu kağan (3 yıl önce)
    İnşallah iyi olur süper lig in altında bir hoca umutları yeşertçek en az 2 galibiyet gerekli önümüzdeki üç maçta
    0
    0
    Yanıtla