SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstanbul'da Sayımızı Daha da Artırdık"

0
Güncellendi - 2017-03-01 01:30:33
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, Ligde iyi bir gidişatlarının olduğunu kaydederek, kalan maçlarda da iyi gidişi sürdürüp, şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, Altınordu karşılaşmasında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, liderliklerini sürdürdükleri için mutlu olduklarını, iyi gidişi sürdürüp, mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.

“BİZİM İÇİN GÜZEL BİR HAFTA OLDU”

Ravcı, İstanbul’un kendilerine uğurlu geldiğini ifade ederek, “Altınordu maçının da diğer maçlar gibi bizim için bir farkı yoktu. Şampiyonluğa giden yolda bu maçı da kazanmamız gerekiyordu. Bu maçı kayıpsız geçmek istiyorduk. Bu anlamda İstanbul bize şanslı, uğurlu geldi diyebiliriz. Çünkü oynadığımız her iki karşılaşmayı; hem Denizlispor hem de Altınordu karşılaşmasını 3 puanla kapattık. Bizim için güzel bir hafta oldu. Kayıpsız bir hafta oldu” diye konuştu.

“FUTBOLCULARIMIZIN ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEYECEKLERİNE İNANIYORUZ”

İyi gidişi sürdürmek istediklerini dile getiren Ravcı, şunları söyledi: “Ligde oynadığımızı 12 tane birbirinden zor maç var. Artık yavaş yavaş geri sayıma başladık. Bu arada sakat ve kart cezalısı olan futbolcularımızda var. Onlardan dolayı sıkıntı yaşıyoruz ama biz takımımızdaki oynayan oynamayan her oyuncumuza güveniyoruz. Bu yola, karakterli ve iyi futbolcularla çıktık. Her zorluğun altından kalkabilecek, o baskıyı kaldırabilecek iyi oyunculara sahibiz. Hem oyun hem de kişilik olarak iyi futbolculara sahibiz, onlara inanıyor ve güveniyoruz. Bu işin sonunu getireceklerine, lig bittiğinde şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine hepimiz inanıyoruz.”

“BAŞARIMIZI 12 MAÇ BOYUNCA DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

Ravcı, ligde iyi bir gidişatlarının olduğuna dikkat çekerek, bu iyi gidişatı sürdürüp, sezon sonunda hedeflerine ulaşmak istediklerini belirtti.

Altınordu maçında önemli bir galibiyet aldıklarını ancak önlerinde daha 12 maç olduğunu kaydederek, “Altınordu maçı baştan sona, son bölüm hariç bizim üstünlüğümüzle geçti. Birçok pozisyonumuz vardı, bunlardan iki tanesini değerlendirdik. Gelen taraftarlarımız var, İstanbul’da sayımızı daha da artırdık. Oraya gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi desteklediler, itici gücümüz oldular. Onlara bu mutluluğu yaşattığımız için bizde mutluyuz. Bizim için önemli bir hafta başladı. Yine zorlu bir maça çıkacağız. İyi çalışıyoruz, inşallah bu başarımız 12 maç boyunca devam eder” ifadelerini kullandı.

“KAZANAN TARAF OLMAK İSTİYORUZ”

Ravcı, Balıkesirspor ile deplasmanda zorlu bir maç oynayacaklarını ifade ederek, “Balıkesirspor iyi oyunculardan kurulu, iyi bir ekip. Son 1-2 hafta hariç bir düşüşleri oldu ama özellikle bundan önceki 8-10 maçlık periyotta iyi bir grafik çizdiler. Bu ligin iyi ekipleri arasında yer alıyorlar. Tabi içeride oynamanın avantajını kullanacaklar. Onlarda öyle tahmin ediyorum ki Play-Off için oynuyorlar. Bizim için rakip fark etmiyor. Biz kendi oyumuzu, mücadelemizi, inancımızı sahaya döktüğümüz müddetçe bizim için sıkıntı yok. Ama güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah kazanan tarafta biz oluruz” dedi.

ŞANLIURFASPOR MAÇI BAŞAKŞEHİR STADI’NDA OYNANACAK

Ravcı, ligin 24’üncü haftasında Şanlıurfaspor ile oynayacakları iç saha maçını İstanbul’da 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynayacaklarını kaydederek, “Havaların iyi gitmesiyle Malatya İnönü Stadı’ndaki bakım çalışmaları da hızlandı. Şanlıurfa maçından sonra öyle zannediyorum ki Türkiye Futbol Federasyonu’na bir başvurumuz olacak. Bu başvuru sonrası federasyonun vereceği kararı bekleyeceğiz. Balıkesirspor maçından sonra bu durum netleşecektir. Şanlıurfaspor maçını Başakşehir Stadı’nda onayacağız” diye konuştu.

Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Stadın ışıkları mı söküldü?
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    İnönü stadının ışıklandırması söküldü orada maçları gündüz oynayacagimiza istanbulda gece oynarız hem taraftar çok hem takım orada daha motive görünüyor iyi stadda futbol oynama arzusu daha yüksek görünüyor, ayrıca yeni stada sahip olurken takımımız içinde son sistem yeni bir tesis yapmak neden yönetim ve siyasilerimizin aklına gelmiyor sonuçta tesislerimiz bayagi eski
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Inonu stad zemini yapılsa dahi 5 tl vermeye tenezzül etmeyen taraftarımız yıne 4-5 bın kısıye oynayacaksa ıstanbul da oynanmaya devam etsın maclar! Istanbul da taraftar heyecanlı ve coşkulu... Malatyaspor a hasret kalmış! 30 tl ye 100 tl ye Bilet alıp maça gıdıyor. Taraftar sayısı da artacaktır İstanbul'da..
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Sayın ravcı inönü stadına bakim onarim yapilacagina neden yeni stada agirlik vermiyoruz. Bizim sampiyonlugu yasayacagimiz stad orasi inonu stadi bu saatden sonra mac kaldiramaz cunku herkesde biliyor o stad yaşlandi artik bi an once yeni stad devreye girmeli takimda sehircide herkes bu havaya girmeli diye düşünüyorum bunun futbolcularada buyuk bir performans saglayacagina inaniyorum taraftarda kombine pasolig almak icin can atar herkesde maca gider ben inaniyom 15bin 29bin taraftar olur her taraf bayrak pankart meşale konfeti atkilarla doldurmaliyiz renga renk olmaliyiz herkese ornek olmaliyiz inonu stadini artik birakalim tabiki gecmisi olan bir stadimiz ne tarihler yazdik ama artik yeni stada gecmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (7 yıl önce)
    caner ve peira nın olmaması büyük sıkınıt doğuracak inş zorda olsa 3 puanı alırız.
    0
    0
    Yanıtla