SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstemediğimiz Bir Mağlubiyet Aldık"

0
Güncellendi - 2018-04-08 04:15:36
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, 1-0 kaybettikleri Medipol Başakşehir karşılaşması sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “Bizim burada zaten hedefimiz en az 1 puan almaktı. Takımım bugün iyi oynadık. Az pozisyona girdik. Kalemizde çok fazla pozisyon vermedik. 18.dakikada pozisyon verdik, kalitesi ortada iyi değerlendirdi. Yakaladığımız 3-4 pozisyonu değerlendiremedik. Kaliteli bir takıma karşı değerlendiremediğiniz zaman mağlup ayrılıyorsunuz. Bizim takımımızın kalitesi belli. Kompakt ve agresif oynamaya çalışan bir ekibiz. Deplasmanda güzel puanlar aldık ama bu maçta istediğimiz puan çıkmadı” dedi.

Hedeflerinin 40 puanın üzerine çıkmak olduğunu dile getiren Bulut, şunları söyledi:

“Göreve geldiğimizde takımın 6 veya 7 puanı vardı, şuan 30 puan aldık. Elimizdeki malzeme belli, kaliteli futbolcularımız var ama kendisini geliştirmesi gereken futbolcularımızda var. Bazı futbolcularımızdan beklediğimiz verimi alamadık, bazı futbolcularımızda beklenenin üzerinde performans sergiledi. Hedefimiz 40 puanın üzerine çıkmak. İnşallah başarırız.”

Evkur Yeni Malatyaspor Bulut, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında da, yaptıkları küçük hatadan dolayı gol yiyerek mağlup olduklarını ifade ederek, “Bugün Medipol Başakşehir karşısında istemediğimiz mağlubiyet aldık. Kaliteli takımlara karşı oynadığınızda en ufak hatayı iyi değerlendiriyor. Yaptığımız ufak hatadan yediğimiz gol var. İlk yarıda birkaç pozisyon ürettik ama golü bulamadık" şeklinde konuştu.

Erol Bulut, ligde kalan 6 haftayı en iyi şekilde değerlendireceklerini söyleyerek, "İkinci yarıda rakibimizin hiçbir pozisyonu kalemizde yok. Biz de çok pozisyona giremedik ama böyle takımlara karşı ürettiğiniz pozisyonların birini değerlendirmeniz gerekiyor. Başakşehir, Beşiktaş, Galatasaray gibi takımlar üst düzey takımlar. Önümüze bakarak çalışmalara devam edeceğiz. 6 maçtan istediğimiz puanları alarak 40 puanın üzerine çıkmaya çalışacağız” açıklamalarını yaptı.

A Spor Kanalı'nın sorularını da yanıtlayan Erol Bulut, hafta içerisinde şampiyon adayının M.Başakşehir olduğu yolundaki açıklamasının, kendi oyuncularını motive etmeye yönelik olduğunu söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Berk Yıldız, maç sonu yaptığı açıklamada, “Başakşehir maçına iyi hazırlandık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk Şampiyonluğa oynuyorlar ve iyi bir kadroya sahipler. Maç içinde iyi işler yaptık ama kaybettik. Başakşehir’i tebrik ediyorum” dedi.

Genç oyuncu, “Evkur Yeni Malatyaspor’u ligde hangi konumda görüyorsun?’ sorusuna ise “Ligde iyi bir konumdayız. Önümüzdeki hafta sahamızda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacağız. Bulunduğumuz konumu koruyacağımızı düşünüyorum” cevabını verdi.

Sarı kırmızılıların sağ bek oyuncusu İssam Chebake ise “Türkiye’nin en iyi takımlarından biriyle oynadık. 0-0’ı korumaya çalıştık, bir gol yedik. Ondan sonra toparlanmaya çalıştık. İyi bir sonuç almak istiyorduk ama olmadı” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

49 yorum yapılmış

  • Dost acı soyler (6 yıl önce)
    Ya dostlar ben şu berk e fena taktım. Oğlum ne oynadım şimdiye kadar o saçları o hale getirdin. BERK asla fayda sağlamaz bu takıma. Bu takıma karakterli oyuncu olmak lazım.buatip. mina. Sadık gibi oyuncular bulmak gerek. Bir sözünde erol hocaya berk ve eren ile mi puan alacaktık. Bizi keriz zannediyor hoca. Bu tarz çirkinlikleri derhal terk etmeli diğer takımlara karşı antipati toplamamali
    0
    0
    Yanıtla
  • Mersinde Kaplan (6 yıl önce)
    Erol Hoca işini bilir. Boş boş taktik vermeyin. Alanya yı geçip sezon sonuna kadar keyfimize bakacağız. O kadar...
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDEM44 (6 yıl önce)
    Hoca sen ne anlatıyorsun ya. Biz bu maçta futbol mu oynadık sanıyorsun. Takım senin beyanatlarınla oynamadan kaybetti zaten. Çıkarsın çatır çatır oynarsın yine kaybet ama ruhsuz kişiliksiz futbol asla. Anladık sen Başakşehir şampiyon olsun istiyorsun. Ama takımı bu hale getiremezsin. Ben izlerken utandım ya. Başakşehir bir yıl boyunca elde ettiği istatistikleri tavan yaptırdı. Ayıp ya çıkıpta hala iyi oynadık diyebiliyorsan pes derim doğrusu. Barcelona bile bu kadar isabetli pas yapamadı ama senin kişiliksiz futbolun sayesinde Başakşehir yaptı. Şimdi bazı arkadaşlar kızacak belki ama gerçek bu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (6 yıl önce)
    Kendi takımını bu kadar aciz gören bir hoca ben görmedim. Artık takımı ve şehrimizi küçümseyen bir hoca istemiyorum. Bu takım irfan buz hocanın eseridir. İnşallah kümede kalırsak Yen'i sezonda irfan hoca gelir..
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan buz gitmeden önceki osmanlının durumunu biliyormusun bundan beterdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (6 yıl önce)
    Erol hoca Maçtan üç gün önce benim şampiyonluktaki favorim Başakşehir diyor. Ya Allah aşkına bir hoca üç gün sonra oynayacağı bir takım hakkında böyle konuşur mu. Ben maçtaydım. Bu kadar aciz ve ezik bir takım amatör kümede dahi görmedim. Ayıptır günahtır.bu şehire bunu yapmayın. Adam gibi çıkarsın ve oynarsın. Aciz olmaktan iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eser (6 yıl önce)
    Berk denen çocuğa bak saç renginden geleceği belli.Takımda disiplin yok demekki.Bir yönetici veya ravcı buna çeki düzen versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (6 yıl önce)
    hocam seni severiz bizim takımı sen düzelttin ancak bu maç özelinde seni eleştirmem lazım şu sorulara cevap ver öğrenelim gerçekleri; iyi top oynayan bir rakibe karşı pres yapmadan, oyun kurmaya çalışmadan, topu ayakta tutmadan , kaleye yaklaşmak istemeden, rakibi durdurmak için faul bile yapmadan bu maçı nasıl kazanmak veya puan almak istedin, malatya bu kadar kötü futbol oynamıyordu sürekli yavaş tempoda rakibin peşinde koşarak takımı ezdin rakip yüzde 92 pas isabeti sağladı hiç araya girmeye çalışmadın kaldıki başakşehiri karabük yendi sivas yendi gençlerbirliği yendi akhisar hakem yüzünden kaybetti bunları örnek gösteriyorum bu takımlar bizim dengimiz takımlar bir plan yapıp bu takımı yendiler biz neden bu şekilde bir plan yapıp oyun oynamadık başakşehire yenilmek kadar doğal birşey olamazdı ama oyunu nu oynayarak yenilirdin şeffaf bir maç olmadı ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (6 yıl önce)
    Berk kurtarıcı. .adem büyük topcu.. ademin faydası azzzz.hoca biz zor puan alırdık zaten...açıklamalar olmamis
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (6 yıl önce)
    Hoca yenilemek istedi yenildik anlatmaya gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    Malatya başakşehir e karşı açık oynasa 5 gol yer buda herkesi üzerdi. Hoca bence akıllı, gücüne göre oynuyor. İçerdeki maçlara asılıyor. Hedefimiz zaten ligde kalmak. Bence herşey yolunda. Fakat hocanın şampiyon favorim gibi açıklamaları yanlış bizi ilgilendirmiyor kimin şampiyon olacağı
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (6 yıl önce)
    üç (3) puanı bırakmak zorundaydık.Nihayet 18.dk her iki takım için mutlu an geldi.Maç böyle bitti.(Maç öncesi ve maç esnası yorumlar,oyuncu tercihi,oyun anlayışı bana bunları söylettirdi)
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (6 yıl önce)
    Oynatılan futbola bakınca İstemediğimiz mi istediğimiz mi tartışılır!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yücel (6 yıl önce)
    Hocam,bence Maçtan önce,benim en büyük şampiyonluk favorim Başakşehir demen ,bu takıma karşı tuhaf futbolcu tercihin,pasif oyun anlayışı ve maçın 18.dk atılan golden sonra her iki takımın maçın böyle bitmesi için mücadele vermesi milleti çıldırttı.Başakşehir de belki fazla yüklenmedi ama bunlar üst üste gelince,bize düşman yaratıyorsun gibime geldi.Şimdi bir düşünün,Bu maçı seyreden bjk ve gs lılar ne hissederler.Her doğru her yerde söylenmez hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengaver (6 yıl önce)
    Hocam başakşehir maçında oynattığınız oyun Malatyaspor taraftarı başta olmak üzere kimseyi memnun etmedi. Gönül isterdi ki koparan bir Malatya olsun. Teslim olan değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK / İZMİR (6 yıl önce)
    Değerli dostlar.Takıma ve hocaya eleştiri yağmuru tutan hemşehrilerim.Gelene gidene büyük küçük ayırmadan 3-4 gol atan ve şampiyonluğun en ciddi adayı ile oynadık.Doğrusu ben fark da olabilir diyordum.Yüreğim tutmadığı için seyretmedim.1-0 mağlubiyet takımımızın direncini göstermiştir bence.Önümüzdeki sezona bakalım.Bundan sonraki maçlar gazozuna bence.Takımımız rahat artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • tuncay (6 yıl önce)
    Sen maça giderken nasıl böyle bir açıklama yaparsın şampiyon adayım başakşehir dersin maçtan sonrada aynı açıklamarı sürdürüyor ve diyorki ben oyuncularımı motive etmek için SÖYLEDİM malatyalılar cahil kimse birşey bilmiyor yinede diyor şampiyon adayım başakşehir sen birey değilsin MALATYASPORUN HOCASISIN YÖNETİM SEYREDİYOR YAZIKLAR OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Beklentileri için malatya sporun yenilmesini hafta içinde kesinleştiren erol hocaya yazıklar olsun.profosyonellik bu mudur. herşey açık.kimse aptal değil.bırak git hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • xXx (6 yıl önce)
    hoca fenere ve başakşehire vefa borcunu ödedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekliali (6 yıl önce)
    Sahada hiç puan alma iştahı göremedik.Helede Dening in böyle bir maçta olmaması akıl alacak şey değil.geçen haftada ki malatyaspordan eser yoktu.Ademin sahada bir çay içmediği kaldı.hocada ona nasıl tahammül etti.bunda kötü niyet ararım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Erol hoca hermaç sonu takımın kalitesi belli ben futbolcu olsam ıkı hafta oynamam erol hocayı gondertırım sureklı de kompakt oynuyoruz yav anladık farklı şeyler konuş hoca takımını kucumsemeyı bırak futbolculara ayıp ediyosun
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (6 yıl önce)
    Erol Hoca değerlidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (6 yıl önce)
    Bu kadar abartmayın Ereninoyuna girmesi hariç başka çok sırıtan bi yanlış görmedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    Yıllar önce bazı Malatyaspor futbolcuları Galatsaray yöneticisi Ergün gürsoy dan o zaman Tofaş Tarafında üretilen yeni çıkan Doğan markalı araba teşvik aldıklarını Beşikteşı yenip GS şampiyon olmasın sağladığını söylenir bu ida her yerde kara bir leke olarak yüzümüze söylenir hiç kimsenin malatyaspora ve taraftarına leke süreme ve şaibe altında bırakma hakkı yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (6 yıl önce)HAS isimli kullanıcı yorumuna
    amma abartıyorsunuz yaa. Başakşehir deplasmanında galip gelmeyi mi düşünüyordun. Galatasaray'ı 5-1 yenmiş adamlar sahasında...
    0
    0
    Yanıtla
  • başakşehir galatasarayı yenmiş diyorsunda iki hafta önce alanyada dört yediğinide söyleseydin bari
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 yıl önce)
    Hoca efendi bizi safmı zannetin.Yağlı bazlama var yermisin.Böyle insanların gözünün içine bakıp yalan söyleyenler varya...Yönetimde iş yok.Nasıl böyle bir açıklama yapıyorsun (hafta içi) diyen yok.Bu şekilde biryerlere gelemezsim Erol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)Hüseyin isimli kullanıcı yorumuna
    Hiçbir maç önemsiz değildir.GS maçında oynadı şu maçta oynamadı bunlar aklı selim yorumlar değil.Takım içinde değişik şehir ve ülkelerden futbolcular var.Ayrıca farklı takımları tutanlar var.Şu maçta iyi oynayalım şunda gevşek duralım diye birşey yok.Bu işin kariyeri var primi var transferi var takım olgusu var ben bu tür yorumları kabul etmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 yıl önce)
    Maçı hafta içi kaybetmiştin zaten niye o kadar masraf yapıp gittinki istanbula.Hoca en azından Malatya halkına saygılı olman gerekiyor.Sen Malatyadan büyük olamazsın.Kabahat yönetimde.Seni birde galatasaray maçında görecem hocalığını.Senin yüzünden herkes malatyaya küfür ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (6 yıl önce)
    Yenilmemiz normal fakat develeme gibi döndürdüler ezdiler canımız çok yandı....rakibe saygı evet ama sporcularımızın emre ye özel Saygı gösterisine anlam veremedim yada ben yanlış mı gördüm...
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Ben 2 gün önce maçın sonucunu ve erol hocanın bu açıklamayı yapacağını yazmıştım...inanmayan malatyahaber deki yorumuma bakabilirler...sonucunu hiç merak etmediğimiz hiç sasirmadigimiz bir maç...çünkü sonucu önceden belliydi..erol hocanın geldiği takimdan puan almasını beklemek abes olurdu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Bakıyorumda bi mağlubiyet alınca klavyeciler çıkmış piyasaya. Arkadaşlar, ümraniye ile oynamadık biz dikkatinizi çekerim. Bizim rakibimiz değil Başakşehir
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Çok konuşmaya başladın. Rakip takımlar ın tepkisini almaya başladın. Dikkat et bence hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersay (6 yıl önce)
    Maca gore oyun oynattin erol hoca fener belediye....karsinda bjk gs olsaydi farkli oynatirdin...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    yaawww. rin tin tin. gibi oynayan eren tozludan medet umuyoruz ya helal olsun erol buluta ve maçlarda eren eren diye bağıranlaraa.. dia iyileştti.. elinde dening gibi oyuncun var. sahada gezen adem büyüğe nasıl sabır ediliyo anlamış değilim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)
    Ya yine ayni aciklama bizim takimin kalitesi belli. Arkadas herkes biliyo tum takimlari kalitesini insan miye kendi takimini kucumser aklim almiyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim takımın küçümsediği falan Yok.Anlaşılan senin maçtan öncede,Maçtan da haberin yok.Skoru ,takımların gücünü konuşmuyor millet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Bugün maçtaydım Başakşehir de hiçbirşey yoktu adamlar yürüyerek gol attılar bizim futbolcularda hırs yoktu perirra oyundan çıkıyor maç 1-0 yürüyerek çıkıyor çok yazık Erol hoca numaradan ummadığımız bir mağlubiyet aldık deme gecengünlerde kendini belli ettin yorumlarınla yazık Malatya’dan o kadar taraftar gelmiş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Reis (6 yıl önce)
    İstediğin bir mağlubiyetti Erol Hoca.Hafta içerisindeki açıklamalarınla maç adeta birbirini destekler nitelikteydi.Futbolcular sahada yürüdüler adeta.Başakşehirli futbolcularda hiç istifini bozmadan golünü attı ve maç o şekilde sona erdi.Şahsi hesaplarına Malatyasporu kurban ettin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)Malatya Reis isimli kullanıcı yorumuna
    Bu tür yorumlar son derece yanlış ve tehlikeli.Hiçbir yönetici,hoca maçı rakibe sunmaz sunamaz.Hele bu düzeyde mümkün değil.Aytaç Trabzon ‘dan geldi oynamadı,Sadık Galatasaray allt yapısısından GS maçında oynamaz gibi. yorumlar yanlış ve yanlıştır kimse kendi ayağına sıkmaz profesyonel düşünce ciddiyet ister ayak oyunlarını kaldıramaz
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (6 yıl önce)
    erol hoca severim seni fenerbahçeden de bilirim efendi adamsın hocalığında iyi kendini ispat etmek istiyorsun. bırakıp kaçmadın istediğin adamlar alınmasada adamsın sen. fakat rakibinle yapacakken şampiyonluk adayım o dememeliydin. söylemesende ordan geldiğin için biliyor herkes söylemene gerek yoktu. yanlışın bu oldu. birde futbolcular öyle kötü oynadı ki pas atamamalar, en basidi tac atışında yanında boş adama değil 4 kişi arasındakine pas attılar. profesyonel olmuş futbolculara basit kuralları öğret Allah aşkına. izlerken çıldırıyoruz. yenil sıkıntı değil mücadele etsin takımımız. yol paramızdan fedakarlık yapıp canlı maç izleyelim diye kutudan aldık. bizede yazık bize de....
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    Maça çıkmadan kafasında maçı kaybetmişti zaten hoca...
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (6 yıl önce)
    hocamız hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık diyor... aslına bakarsak beklediğimiz bir mağlubiyet aldık. perşembenin gelişi çarşambadan belliydi zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirel (6 yıl önce)
    Sayin erol efwndi maci swn hediye etin maci canli izledim aytac adem hic oynamadi swn gecen haftanin kare asi olan cilbertoyu oynatma sisokoyu cikart sen hediye etin maci bide sampiyon adayim diyosun basakswhire.seni kiniyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Dost acı soyler (6 yıl önce)
    Adem de olan ego eminim ronaldo da yoktur. BERK saça önem vereceğine takımın için gayret gostersen
    0
    0
    Yanıtla
  • ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (6 yıl önce)
    takim 90 dk boyunca defans yapti 1.0 yenikken bile atak yapmayan takımı geri çeken defans yapan aytaç kara orta yapacağına topu bilerek ve isteyerek taç a atarakmı ilk yarının en etkili ismi pereria ya pas attırmayan topun oraya gitmesini istemeyen sen din erol hoca karşında saf bir camia yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Hocam Eren kaç maç oynadıki sen Eren’i Türkiye’nin şampiyonu dediğin takıma karşı oynattın Malatya taraftarı olarak şampiyonluk GS HAKKIDIR BU MAÇA SEN ASILMADIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM İNŞ YÖNETİM BU KARARINI SANA ÖDETİR HİÇKİM SE VE HİÇBİR KLÜP BİZİM KLÜBÜMÜZÜN ÜSTÜNDE DEĞİLDİR SENEYE İNŞ MALATYANIN BAŞINDA BÖYLE BİR HATAYA YİNE DÜŞMEZSİN MALATYANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GECMİŞİNİ BİR ARAŞTIRMA NI TAVSİYE EDERİM
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİİHSAN ŞAHİN/BURSA (6 yıl önce)
    Adem ve Aytaç a nasıl tahammül gösterdi hoca adeta çıldırttılar.Oyuncu değişiklikleri son derece yanlıştı.zaten hiç kanat organizasyonumuz yoktu üstüne birde Cisokko yu oyundan alıp iyice takımı sahadan sildi.Ayrıca Berk yıldızdan da hiçbirşey olmaz.ona boşuna bel bağlıyor hoca.
    0
    0
    Yanıtla