SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstikrar ve Güveni Kalıcı Hale Getireceğiz"

0
Güncellendi - 2017-02-19 21:05:37
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "İnşallah Cumhurbaşkanlığı Sistemi'yle istikrar ve güveni kalıcı hale getireceğiz." dedi.

Tüfenkci, Belediye Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti hükümetlerinin Türkiye'yi her alanda 3-4 kat arttırdığını söyledi.

"Büyük değişimleri büyük liderler yapar" diyen Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'de sessiz devrim yaptığını belirtti. Tüfenkci, "Sayın Cumhurbaşkanım, Malatya kendi kaderini AK Parti'nin kaderiyle eşitlemiştir. 2016 yılında ülkemiz her yönde tehditlerle karşı karşıya kalmasına rağmen şükürler olsun ki sizin önderliğinizde almış olduğumuz kararlarla 2017'ye güçlü başladık." dedi.

Ticaret ve istikrarın güven üzerine kurulu olduğunu hatırlatan Bakan Tüfenkci, şöyle devam etti:

"İnşallah Cumhurbaşkanlığı Sistemiyle istikrar ve güveni kalıcı hale getireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanım, liderliğinizde AK Parti olarak ilk günden beri ülkemiz için, milletimiz için çalıştık. Hakkın ve halkın rızasını gözeterek çalıştık. 15 Temmuz hain darbe girişimi sizin liderliğinizde tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da dimdik durarak hain alçaklara geçit vermemiştir. 15 Temmuz'a geçit vermeyen Malatya tabii ki ülkemizin istikrar ve geleceği için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne evet diyecektir. Bunun için Malatya olarak gece gündüz çalışmaya, en yüksek oy oranını Malatya'dan çıkarmaya söz veriyoruz."

"MALATYA NET İRADE KOYMUŞTUR.."

Malatya Valisi Mustafa Toprak da, toplu açılış töreninde bir konuşma yaptı ve şunları söyledi:

"Öncelikle, Sayın Cumhurbaşkanım, beşikliğini yaptığı onlarca medeniyetin mirasının milli kültürümüzle taçlandırıldığı bu kutlu beldeye, hamuruna Somuncu Baba'nın maya kattığı, Battal Gazi duruşlu vakur şehre, Kayısının Başkenti Malatya’ya hoş geldiniz, şerefler verdiniz.

Teşriflerinizle unutulmaz günlerine bir yenisini daha ekleyen kadim kent Malatya’nın, işaret buyurduğunuz 2023 hedefini ve kalkınma yürüyüşünü iyi okumaya çalıştığını ve bu yolda tarihe, milletimize ve zat-ı alilerinize mahcup olmamak adına üzerine düşen görevleri en iyi şekilde ifa etme azim ve kararlığında olduğunu hassaten ifade etmek istiyorum.

Ülkemizin her köşesinde bıraktığınız silinmez izlere ilaveten, ilimizde de bugün açılışını gerçekleştireceğiniz yatırım ve tesisler ile Muhterem Malatya Halkı hem Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ve hükümetimizin sunmuş olduğu imkânlardan daha fazla istifade edebilecek, hem de ilimiz ve ülkemiz ekonomisine daha çok destek sağlanmış olacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanım,

Başta şahsınız olmak üzere meclisimizi, milletimizi, milli irademizi, devletimizin bekasını hedef alan 15 Temmuz ihanet teşebbüsü karşısında ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Malatya'da da halkımız, tüm kesimleriyle kenetlenmiş, zat-ı alinizden, bölünmez bütünlüğümüzden ve milli birliğimizden yana kesin ve net bir irade ortaya koymuştur.

Malatya, ülkemizin bir daha böyle ihanet kalkışmaları ile karşı karşıya kalmaması için birlik ve beraberlik içerisinde Vatanımız, Devletimiz, Bayrağımız ve Milletimizin bekası uğruna var gücüyle çalışmaya bundan böyle de kararlılıkla devam edecektir.

Sayın Cumhurbaşkanım,

Talimat ve katkılarınızla yapılan ve birazdan açılışını gerçekleştireceğiniz yatırımlar, devam eden ve proje aşamasında olan diğer çalışmalar ile Malatya’mızı da cazibe merkezleri arasına almanız nedeniyle başta şahsınız olmak üzere Sayın Başbakanımıza, Sayın Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve emeği bulunan herkese bütün Malatyalılar adına şükranlarımı sunuyor, tekraren İlimizi şereflendirmenizden dolayı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.”

AA- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MALATYALI (7 yıl önce)
    NERENİN AÇILIŞI YAPILDI , BİLEN VAR MI ? ? ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Sayın Bülent tufenkçi şahsınıza mevkınıze saygımız sonsuz! Akp ye cumhurbaşkanımızı sevdıgımız ıcın oy verıyoruz! O olmazsa kımse oy alamaz bızden! Sız bakansınız ama yaptırım gücünüz olmadığını, masaya yumduğu vurduğunuzda Malatya nın haklarını savunamadıgınızı gorebılıyoruz... simdi yazacaklarıma ister Gül'ün ister alay edın ama bılın ki Malatyalılar şunları istıyor ve eğer yapmazsanız dıger secımde oy veremeyeceğiz! 1- Malatya - Elazığ arasına bölgesel sıvıl bır havalımanı..2- malatyamıza yenı bölge mudurluklerı kurulup Elazığ dan tamamen ayrılması..3- 2 yada 3 tane yenı unıversıte açılması... 4- Malatya Elazığ'a yapılan sehır hastanesınden daha büyüğü yenı bır sehır hastanesi yapılmalı en az 2000 yatak olmalı... 5- yenı yapılan stad bıtmeden UEFA maçları ıcın en az 30 bın çıkmalı...6- yüksek hızlı tren 2019 kadar bıtmeli...6- Malatya sıyasıleri beledıye başkanı degısmleli trambus ıptal edılerek raylı sısteme bır an önce gecılmeli.. yoksa oy yok sayın bakan kusura bakmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet bey, Cumhurbaşkanını şahsi olarak sevebilirsiniz. Ancak başarısız bir belediye başkanı nasıl ikinci kez aday yapılır ve bu kadar destek ile seçilir O zaman itiraz etme hakkınız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (7 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    bırıncısı kesın cok korkmustur.ıkıncısı tıpış tıpış yıne oy vereceksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Son kez bu referandum da eski sistemi tamamen silmek üzere oy verıcez ve bıttı! Pireye kızıp yorganıda yakamayız! Beledıye başkanı ben oy vermedım vermemde rahat olun! Korkup korkmamasıda umrumda degıl hıc bısey yapamadığını anlaması ve gıtmesı yeterli..
    0
    0
    Yanıtla