SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerini Kurşunlayan Şüpheli Adli Kontrolle Serbest!

İşyerini Kurşunlayan Şüpheli Adli Kontrolle Serbest!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Kapalı Çarşısı’nda konfeksiyon dükkanını kurşunlayarak kaçtıktan sonra tabanca ile birlikte yakalanan saldırgan serbest bırakıldı.

Olay, 30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 17.30 sularında İnönü Kapalı Çarşısı’nın içerisinde meydana ggelmiş ve  S.K. adlı şüpheli tabancayı çıkartarak işyerine doğru birden fazla ateş açtıktan sonra kaçmıştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri  işyerini kurşunladıktan sonra kaçan S.K.'yı tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına almıştı.

Soruşturmanın ardından Adliyeye çıkartılan S.K., adli kontrol şartıyla serbest kaldığı bilgisi Emniyet'ten verildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Mustafa (3 ay önce)
    Her hoplayanı zıplayanı içeri atsalar şu memlekette,dısarda adam kalmaz.yerinde bı karar olmuş bencede devlet zaten tasarruf tedbirleri alnış,birde içerde baksalar bunlara sıkıntı olur
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Cero (3 ay önce)
    Şu bizim adelet anlayışımıza bak ya. Çok komik ve hakikaten alay edilecek bir hukuk sistemimiz var. Adam eline silah almış ve birinin dükkanınnı kurşunlamış fakat bizim mahkeme adli kontrol şartıyla serbest bırakmış. Bu nasıl bir hukuk ve adelet ve ceza sistemi böyle? Bunun yarın bir kaç kişiyi öldürmyaceği konusunda bizim mahkemeler garanti verebilirler mi? Ülke değil sanki bir ağanın yönettiği çiftlikte yaşıyoruz. Aciz ve zavallı bir ceza hukukuna sahip bu ülke. Masumları, suçsuzları değil de vahşileri ve kanunsuzları koryan kollayan bozuk bir sistem. Artık insanlar kendilerini silahlandıracak ki ancak o şekilde kendi emniyetlerini sağlasınlar çünkü adelet ölmüş başınız sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuru sıkı (3 ay önce)
    Adli kontrolle serbest olayına bireysel olarak karşıyım.Kimsenin ölmesini beklemeye gerek yok, tutuklanmaları lazım. Önüne gelen silah şov yapmaya başladı..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Osman (3 ay önce)
    Milletin daha çok silahlanmasının tek sebebi cezaların caydırıcı olmamasıdır .Silah temininin internetten bile çok kolay temin ediliyor.,Canı sıkılan istediği kişiyi vuruyor.Çünkü ceza almayacağını biliyor.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Haco (3 ay önce)
    Böyle yapan adli kontrol ile serbest kalmamalı. Şöyle 3-5 ay yatsa bir daha yapmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 ay önce)
    Boyle Adelet olmaz cezalar artmasi gerekir silah tasidigi icin q yil ceza ates etme icin 3 yil ceza verilmesi gerekirki huzur guven olsun aksi taktirde insanlarda guven huzur olmaz gucluler kazanir gucsuzler her Zaman magdur olur
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Selahattin (3 ay önce)
    Adli kontrol şartı demek her haftanın belirli gün saat imzaya gitmek hiç bir suçun cezasız kalmaz az veya çok.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    AKP hükümeti devam etsin böyle, genel seçimlerde boyunun ölçüsünü alacak
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Hamza (3 ay önce)
    Demek ki canımızın istediği yere ateş Edip deşarj olabiliriz.kanunlari kim yazmışsa azılı bir suçlu olsa gerek çünkü hep suçluların yararına işliyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tunç (3 ay önce)
    Adaletin çivisi çıkmış, şimdi bu haberi okuyan herkes ceza almadığını görecek ve bu tür şeyler çoğalacak. Herkes kendi adaletini sağlamaya çalışacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalee (3 ay önce)
    Malatya'da deprem öncesi sokakta akşamları rahatça yürüyüş yaparken , şimdi erkek halimle yürümek zor , sabıkalı tipler her yerde bellerinde ruhsatsız silahla dolaşıyor , akşam vakti bir tane polis yok ortada , bekçileri söylemiyorum bile Malatya'da ciddi bir asayiş sorunu var.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 ay önce)Malatyalee isimli kullanıcı yorumuna
    Bir polis yakını olarak bu yorumu beğenmedim.Bekçileri bu toplum hiç bir zaman sindiremedi.Son çıkan yargıtay kararıyla da adamların arama yetkileri var mı yok mu onu bilen biri bile yok.El birliğiyle bekçileri sokaklardan kovaladık.Polis çalışma şartlarına göre yine iyi çalışıyor memlekette.Adamlar işini yapıp adli mercilere götürmüşler.Biz suçluluları bırakanlara değilde suçluları bırakanların kalkanlarına laf etmeye devam ettikçe daha malatyamızda böyle olaylar çoook yaşanır.Tabi üniforma giyen gariban polise laf etmek kolay.Arka plandakilere laf etmekse sıkar biraz.Normallll
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    Güpegündüz işyeri kurşunla vatandaşların yoğun olduğu yerde sonra serbest kal ne güzel istanbulllll
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Carbon (3 ay önce)
    Canı sıkılan silahını çeksin herhangi bir isyerine kurşunları boşaltsın kimse ölmuyorsa savcılıkta ağzına biber sürerim bir daha yaparsan diye sonra serbest kal ülkemizi Allah nazarlardan korusun İnşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur isteyen vatandaş (3 ay önce)
    Uyuşturucu tacirlerinin çetelerin her an olaya müsait tiplerin işine geldi Malatyam durumun iyice kötüye gidiyor Hakkımızda iyisi hayırlısı demek artık çok zor olacak yazık çokkk yazık memleketin suç uyuşturucu batağı iyice çoğalacak bu serbest bırakılmalarla!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Ülkede adalet böyle işte.... Ne olması gerekiyor bilmiyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vahit var (3 ay önce)
    muz cumhuriyeti n de olmaz böyle . ölen mi olacak ki ceza verilsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Okan (3 ay önce)
    Ne güzel iş adam çarşının göbeğinde çıkarıyor defalarca ateş ediyor ve serbest kalıyor o zaman hepimiz bir silah alıp takılalım kafamıza göre canımız sıkılınca çıkarır sıkarız nasıl olsa hakim serbest bırakıyor
    %100
    %0
    Yanıtla