SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiye Daire Başkanı Katipoğlu'na Üstün Fedakarlık Madalyası

İtfaiye Daire Başkanı Katipoğlu'na Üstün Fedakarlık Madalyası
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 6 Şubat depremlerinde fedakârlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerine Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı takdim edildi. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu’na da verildi.

6 Şubat depremlerinde fedakârlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerine Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı takdim töreni Beştepe Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yapıldı. Törende deprem bölgelerinde arama kurtarma faaliyeti yapan 218'i Türk, 116'sı yabancı 334 kişi Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı tevcihine layık görüldü.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu’na Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakârlık Madalyasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay verdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün Cumhurbaşkanlığında çok önemli ve gurur verici bir gün yaşadım, ‘Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası’nı şahsım ve Malatya İtfaiye Teşkilatım adına almış bulundum. İnşallah mesai arkadaşlarımda bu gururu Malatya’daki törende yaşayacak ve hepsi nişanlarını alacak. Bu şehir için sadece elini değil vücudunu da taşın altına koyan tüm fedâkarlara teşekkürlerimle… Tekrar geçmiş olsun, Malatya’m.” ifadelerini kaydetti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ali (1 yıl önce)
    Benim ailem 2. Depremde öldü ne bir itfaiye gördük 12-13 saat nede bir yardım Çaresiz kaldık Allah sığındık biz yandık bittik . dilerim Rabbimden Bizi çaresiz bırakan yardıma gelmeyen herkes aynı çaresizliği acıyı yaşasınlar ben hakkımı helal etmiyorum. Kimse kusura bakmasın ama Malatya’da hiç bir yetkili görevini yapmadı boşuna şimdi devlet ödülü aldık deyip ortada geziyorlar Allah’ında bir hesabı var.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Tuncay (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Keşke yakınlarınız kaybetmeseydiniz ama buna rağmen aynı şeyleri başkası için istemek hiç doğru değil onlarda insan ve güçlerinin ötesinde çalıştılar, gerçekten herkese kavuşmayı çok istemişlerdir ama enkaz sayısı özellikle ikinci depremde çoktu ve maalesef benim tanıdığım bir ailede ikinci depremden önce evlerine girmişlerdi hayatlarını kaybettiler. Birazda sorumluluk sahibi bizler olmalıyız. Depremler devam ederken evlere girmek doğru değildi, Allah rahmet eylesin. Ama gerçekten beddua etmek hiç doğru değil. Allah’a sığının derim. Başınız sağolsun.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ademoğlu (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Allah rahmet eylesin ama senin ailenin hiçmi suçu yok niye içeri girmişler depremler devam ederken o da kul hakkı değilmi? Kurtarmacılarda insan. Birde başkaları için aynı şeyleri istemek hiç vicdani ve insani değil. Bizlerin kaçtığı yerlere yangın olsun deprem olsun bu insanlar canlarını düşünmeden korkmadan giriyorlar. Bu işler sadece maaşla olmaz gönülle olur.Bence beddua ettiğin ekiplerden helallik al.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • mustafa44 (1 yıl önce)
    Malatya itfaiye teşkilatı bu süreçte ortaya koyduğu can siperane gayretle hem bu nişanı ziyadesiyle hak etmiş hem de gönlümüzde müstesna bir yer tutmuştur. Sayın Mustafa Katipoğlu ve tüm itfaiyeci kardeşlerimizi kutluyorum.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    İşini fedakarca yapan,canını ortaya koyan polis,asker,itfaiyeci,memur,işçi yönetici,amir olan yiğit insanlara can feda.Başımızın üstünde yerleri var.Unutmamalı,Bu insanlar her türlü maddi ve manevi olarak gözetilmeli,korunmalı ki millet bunlara özensin sayıları artsın..Allah bu insanları korusun.Birde millet namına iş yapıyor gibi görünüpde kendi menfaatlerinin derdine düşen,kul hakkı yiyen millete faydası olmayıp,devlete zarar verenlerin de Allah belasını versin.Bunlara da ağır maddi ve manevi yaptırımlar olmalı ki millet bu işlere tevessül etmesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (1 yıl önce)
    Buğüne kadar yaptığı bütün görevleri hakkıyla yapan, millet ve vatan sevdalısı sayın Mustafa katipoğlunun, öğretmeni ve Doğanşehirli hemşehrisi olarak kendisi ile gurur duydum, bundan sonradaki hizmetleri için Allah yar ve yardımcısı olsun, Rabbim güç ve kuvvet versin diyorum.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Celal (1 yıl önce)
    Fedakarca çalıştıklarını herkes söylüyor.. allah razı olsun hepsinden..
    %74
    %26
    Yanıtla