SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Ekibimiz Var"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, kulüp olarak 5 yıldır önemli faaliyetlerde bulunduklarını kaydederek, “Bizim en büyük amacımız çocuklarımıza spor yaptırırken, yetenekleri doğrultusunda da eğitimlerine yön vermek” dedi.

Çelebi, Malatya’nın tek bayan futbol takımı olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nü 5 yıl önce kurduklarını anımsatarak, bu süreç içerisinde kulüp bünyesindeki birçok sporcunun üniversitelerde çeşitli bölümlere yerleştiklerini belirtti.

Sporcuların eğitimlerinin kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken Çelebi, “Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak bir kulüpten çok aile gibiyiz. Çocuklarımızın iyi bir ortamda spor yapmalarının yanı sıra yetenekleri doğrultusunda eğitimlerine de katkı sağlıyoruz. Burada futbol oynayan bayan sporcular burada futbol oynadıkları zaman profesyonel lisans aldıkları için Üniversiteye girişte Beden Eğitimi ve Spor Bölümlerinde bunu çok rahat kullanıyorlar. Sadece BESYO değil, üniversitede farklı bölümlerde öğrenim gören sporcularımızda var. Örneğin Bengi, 5 yıl önce kulübümüzü kurduğumuzda ilk oyuncularımızdandı. Üniversite sınavı nedeniyle bir yıl arada verdikten sonra yeniden kulübümüz bünyesine katıldı. Karakter olarak çok düzgün bir insan aynı zamanda da, zaten bizim amacımızda çocuklara yetenekleri doğrultusunda eğitimlerine yön verebilmekti. Bengi’de bize rol model olan oyuncularımızdan biri oldu” diye konuştu.

Çelebi, kulüp olarak altyapıya büyük önem verdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Özellikle bu sezon altyapıdan yetişen sporcularımızın ağırlıkta olduğu bir kadroyla ligde mücadele ettik. Altyapıdan yetişen sporcularımız hem maç tecrübesi kazandı hem de gelece sezon adına iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Ligde mücadele eden ilk 11’deki sporcularımızın 6 ya da 7’si her zaman altyapı sporcularımızdı. Bu bizi mutlu ediyor ve gurur duyuyoruz. İyi bir altyapımız var ve altyapıya önem vermeye devam edeceğiz. Altyapıdaki sporcularımız bu sezon iyi bir mücadele ortaya koydular. Bu durum bizi gelecek sezon adına daha da bir umutlandırdı.”

Çelebi, Genç ve Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonalarına başvuruda bulunduklarını ve şampiyonalara katılacaklarını açıkladı.

Lig bitiminin ardından şampiyona hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Çelebi, “Genç kızlarda iyi bir ekibimiz var. Yıldız kızlarda ise 6-7 sporcumuz vardı, bu kadroyu 13-14’e tamamladık. Genç ve Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonalarına hazırız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız