SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Malatya Adaylarını Grupta Tanıttı

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Malatya Adaylarını Grupta Tanıttı
A- A+ PAYLAŞ

2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Yüksek Seçim Kuruluna Aday listelerini teslim edilmesinin ardından isimleri netleşen İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarımız bugün İYİ Parti'nin TBMM'den düzenlenen. Grup Toplantısı öncesi Genel Başkan Meral Akşener tarafından tanıtıldı. Tek tek isimleri okunan adaylar Grup Kürsüsünde toplu fotoğraf çektirdi.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız İl ve İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarınında hazır bulunduğu toplantıda ilk olarak kürsüye çağrılan İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmuz Göçmez "Allah'ın izni ile hertarafı yıkılmış Malatyayı ayağa kaldıracağız" dedi. Göçmez'den sonra söz alan İYİ Parti Yazıhan Belediye Başkan Adayı Ali Topçu ise kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını ve mutlaka kazanacaklarını dile getirdi. 

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener daha sonra adaylarla birlikte seçim öncesi hatıra fotoğrafı çektirdi.

İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ise şu isimlerden oluştu;

Şeyhmuz Göçmez Malatya Büyükşehir 
Dr. Ali Helvacı        Yeşilyurt Belediyesi
Av. Emircan Eren  Battalgazi Belediyesi 
Sefa Karakütük      Arguvan Belediyesi
Hasan Tekin           Darende Belediyesi  
Hasan İliş               Doğanşehir Belediyesi 
Melda Pektaş         Hekimhan Belediyesi 
Bülent Kaya           Kale Belediyesi 
M. Emrah Görgün  Kuluncak Belediyesi 
Ali Topçu                Yazıhan Belediyesi

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 ay önce)
    (TİP)Türkiye işçi partisi seçimi boş vaadleri ile değil Türkiye'nin gerçek sorunları ile ilgili sonuçlar alabilecek gerçeklerle halkın karşısına çıkıyor
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Mustafa (2 ay önce)
    Kuluncak İYİ pari Belediye Başkan adayı M.Emrah Görgün olarak açıklanmış Kuluncak ilçe nüfusuna kayıtlı böyle biri var mı ,varsa Kuluncak hangi mahalle den bilmek istiyorum.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Ali (2 ay önce)
    Şaka misiniz İyi part parti mi Güldürmeyin Allah aşkına böyle bir parti kaldimi ki !
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet can (2 ay önce)
    Malatya da maksimum alacağı oy 5 bin iyi partiye oy vermiş biri olarak son politikaları ile resmen selasi okundu bu partinin oy verdiğin için pişmanım
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Türkiye de şu görünüyorki tek doğru parti Tip Türkiye işçi partisi seçim vaadleri ile değil taraflı tarafsız Türkiye'nin gerçek sorunları ile ilgi çalışmaları no sürdürüyor
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Malatyam (2 ay önce)
    Fakirlestikce akp nin oyu artıyor sıkıntı yok. Önce ekmeğe muhtaç et sonra ekmek kırıntısı ver felsefesi :)
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Çözüm odaklı baktığımız zaman Türkiye işçi partisi (TİP) Türkiye de bu düzeni getire bilecek parti
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Argalı (2 ay önce)
    Akçadağ 'da aday gösterecek kimseyi bulamamış mı İyi parti. Akçadağ seçmenine hakarettir bu
    %53
    %47
    Yanıtla