SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzin Yok, Garaja Çek!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir İlçe Belediyesi tarafından yeni alınarak yolcu taşıma hizmetinde kullanılan 5 midibüsün "Yol izin belgesi" olmadığı iddiasıyla yapılan şikayet üzerine yolcu taşımaları durduruldu.

Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram, yaşanan gelişmeyi doğrulayarak, "Belediye olarak yeni aldığımız 5 midibüs ile Malatya ile ilçe arasında taşıma yaptırıyorduk. Ancak Doğanşehir Minibüs Kooperatifleri tarafından, araçların yol izin belgesi olmadığı gerekçesiyle trafiğe çıkmamız durduruldu. Biz belediye olarak hiç kimseye rakip olmamız söz konusu değildir. Sadece hizmet amacıyla bu işi yapıyoruz. En kısa sürede eksik olduğu iddia edilen evraklarımızı tamamlayıp vatandaşlarımıza taşıma hizmetini vereceğiz" dedi.

Doğanşehir belediyesi'ne ait otobüsler garaja çekilerek, Trafik Komisyonu'nun vereceği izni bekliyor.

Doğanşehir Belediyesi'nin otobüsleri 20 yıllık ömürlerini tamamladıkları gerekçesiyle sefer dışı bırakılmış, yerine 5 adet midibüs alınmış ve geçtiğimiz hafta ortasında hizmete sokulmuş, Pazar gününe kadar da Doğanşehir- Malatya arasında ücretsiz yolcu taşıyacağı belirtilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız