İzmirde faaliyetini sürdüren Malatyalı İş Adamları Derneği'nin öncülüğünde Karşıyaka Vilayetler Evinde tanışma amaçlı bir akşam yemeği düzenlendi.
Karşıyaka Kaymakamı M.Emin Avcı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Dokuz Eylül Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Emin Alıcı, İzmirdeki diğer Malatyalı dernekleri başkan ve üyeleri, basın mensupları, üst düzey bürokratlar ve derneğin asil ve onur üyeleriyle misafirlerinin katıldığı gece coşkulu bir havada geçti, hemşehrilerin görüşme ve tanışmalarına olanak sağlandı.
Malatya yöresi türkü ve şarkılarını seslendiren Grup Boran da okuduğu eserlerle geceye renk kattı.
Başkan İsmet Pekdoğan, bu tür etkinliklerin yanı sıra işadamı üyeleri bilgilendirmek amaçlı toplantılara da ayrıca devam edileceğini ifade etti.
HABER-FOTO: M.Sinan Öztan