SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jahovic Gol Sayısını 8'e Çıkardı

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Kuzey Makedonya asıllı golcüsü Adis Jahovic, İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasında kaydettiği golle, gol sayısını 8'e çıkarttı. Jahovic, Süper Lig'de gol krallığı yarışında ikinci sırada yer alıyor.

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı 1,91 metre boyundaki santrafor Adis Jahovic, ligde 9 karşılaşmada 8 gol kaydetti. 9 hafta sonunda 810 dakika sahada kalan golcü oyuncu, 8 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Jahovic, 9 hafta sonunda gol krallığında 9 gollü Aytemiz Alanyasporlu Papiss Demba Cisse'nin ardında 8 golle ikinci sırada yer alıyor.

Jahovic, Yukatel Denizlispor karşılaşmasında 4, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor, MKE Ankaragücü ve İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmalarında ise 1’er gole imza attı.

Adis Jahovic, şuana kadar kaydettiği 8 golün 3'ünü penaltı, 3'ünü ayakla, 2'sini ise kafayla attı.

Ligde geride kalan 9 hafta sonunda 8 gol kaydeden Kuzey Makedonya asıllı golcüsü, UEFA Avrupa Ligi eleme maçlarında ise forma giydiği 4 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız