SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jahovic ve Guilherme Haftanın En İyi 11'inde

0
Güncellendi - 2019-10-08 18:04:25
Jahovic ve Guilherme Haftanın En İyi 11'inde
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin yayıncı kuruluşu beIN Sports, ligde yedinci haftanın en iyi 11'ini belirledi. Buna göre, BtcTurk Yeni Malatyaspor'un merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques ile forvet oyuncusu Adis Jahovic, haftanın en iyi 11'inde yer aldı.

OPTA'nın verilerine göre, Spor Toto Süper Lig'de yedinci haftanın en iyi 11'i açıklandı. Haftanın en iyi 11'inde geçen hafta sahasında Yukatel Denizlispor'u 5-1 mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor'da iki isim yer aldı. Sarı kırmızılı takımda asistleriyle ön plana çıkan Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques ile 7 karşılaşmada 7 gol kaydederek, bütün dikkatleri üzerine çeken ve son Yukatel Denizlispor karşılaşmasında 2'si penaltıdan olmak üzere 4 gole imza atan Kuzey Makedonyalı golcü Adis Jahovic, haftanın en iyileri arasına girmeyi başardı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques, bu sezon 7 karşılaşmada 497 dakika görev aldı. Brezilyalı oyuncu, Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 7 karşılaşmada 3 kez gol atma başarısı gösterirken, 5 golde de asist yaptı.

Takımın Kuzey Makedonyalı golcüsü Adis Jahovic ile birlikte takımın skor yükünü üstlenen Guilherme, 46 kez BtcTurk Yeni Malatyaspor'un formasını giydi.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'e 30 karşılaşmada 2 bin 251 dakika sahada kalan Guilherme, 5 gol kaydedip, 7'de asist yapmıştı. Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu, bu sezon 7 karşılaşmada yakaladığı istatistikle gelecek sezonun daha da üzerine çıkacağının sinyallerini verdi.

Spor Toto Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon ligde en golcü sezonunu yaşıyor. Sarı kırmızılılar, ligde 7 karşılaşmada 16 gol kaydederken, bu gollerin 7'si Makedon golcüsü Adis Jahovic'ten geldi.

Adis Jahovic, ligde geride kalan 7 haftalık süreçte kaydettiği 7 golle, gol krallığında zirvede yer alıyor.

Sarı kırmızılı takımın sezonu başında Konyaspor'dan transfer ettiği Adis Jahovic, sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Makedon golcü, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon geride kalan 7 hafta sonunda 7 gol kaydetti. Jahovic, 7 golün 4'ünü ligin yedinci haftasında Malatya'da oynanan Yukatel Denizlispor karşılaşmasında attı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi/Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Guilherme Türkiyenin en iyi asist yapan oyuncusu.Bunu 2.yılında da ısbatladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Guilherme Jahovic ikilisi daha çok can yakacak
    0
    0
    Yanıtla