SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma Telefonlarına KADES'i Yükledi

Jandarma Telefonlarına KADES'i Yükledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bilgilendirme faaliyeti yaptığı 103 fabrika çalışanı kadının telefonuna Kadın Destek Uygulamasını (KADES) yükledi.

Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında çalışan 103 kadına 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Kanunu anlatıldı.

Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Burcu Dönmez ile Jandarma Astsubay Çavuş Yeşim Kutluca, uygulamanın kullanımıyla ilgili kadınlara bilgi verdi.

KADES uygulamasını kadınların telefonlarına yükleyen jandarmalar, uygulamanın nasıl kullanıldığını da anlattı.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız