SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kablo Hırsızları Yakalandı

0
Güncellendi - 2019-02-27 19:42:52
Kablo Hırsızları Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kablo hırsızlığı yaptığı öne sürülen 3 şüpheli, yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Arguvan İlçe jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Kuyudere Mahallesi'nde önleyici kolluk devriyesinde Türk Telekom AŞ'ye ait haberleşme akımı sağlayan kabloları keserek çalan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler kendilerine hurdacı süsü veren 3 şüphelinin Bahçelievler Mahallesi'nde oturduğunu belirledi.

Yapılan çalışması neticesinde 3 şüpheli, kabloları 23 FH 336 plakalı pikapla Bahçelievler Mahallesi'ndeki ikametlerine götürürken suçüstü yakalandı.

Pikapta yapılan aramada, Türk Telekom AŞ'ye ait 55 metre bakır kablo, birer çekiç, yan keski, balyoz kerpeten ile 2 tornavida ele geçirildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Seniz (5 yıl önce)
    Annemlerin ordaki kablolarida 2 kez calmislar.kac ay net yoktu. Gorusemedik. Nasil insanlarsiniz sizler!!??? Hic mi utanma, arlanma yok !! Insallah o delikten cikamazsiniz!!
    0
    0
    Yanıtla
  • HARUN (5 yıl önce)
    JANDARMA YAKALASA NOLACAK 2 ( İKİ ) AY SONRA DIŞARI ÇIKACAKLAR. JANDARMANIN EMEĞİNE YAZIK..
    0
    0
    Yanıtla
  • KIL BAYRO (5 yıl önce)
    Ekmeğini helal yoldan kazanan hurdacilara sözüm yok fakat maalesaf ki birçoğu hurdaci görünümlü hırsızlık yapıyor.Ensaf kapısının önüne birşey koymaya korkuyor geçenlerde sitenin giriş kapısını yerinden söküp götürdüler ayrıca fırat mah. toki yolundaki maskinin tüm gider kapakları hurdacilar tarafindan çalındı.
    0
    0
    Yanıtla