SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aç Kalan Domuz Şehre İndi!..

0
Güncellendi - 2017-02-08 02:32:04
Aç Kalan Domuz Şehre İndi!..
A- A+ PAYLAŞ

Onbin Konutlar bölgesinde aç kalınca şehre inen yaban domuzu mahalle sakinlerini tedirgin etti.

Yakınca Onbin Konutları Mahallesi'ne yiyecek bulmak için inen yaban domuzu aniden ortaya çıkınca heyecan dolu dakikalar yaşandı. Paniğe kapılan yaban domuzu mahalle içinde bir sağa bir sola koşuşturdu. Vatandaşların ihbarı üzerine Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner Müdürlüğü domuza müdahale etti.

Kısa sürede etkisiz hale getirilen yaban domuzu belediye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya bırakılmak üzere belediye aracına konuldu.

İha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Yaban domuzu veya başka hayvan olsa ne değişir? Yaban hayvanlarının yaşam alanı kalmadı. Asıl bunun mücadelesi yapılmalı. Doğa kanunları affetmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (7 yıl önce)
    Vahşi yaşam alanlarını, çevre sağlığımızın teminatı olan ekosistemleri tahrip ederken telafi babında yeterince çalışmıyoruz... Doğaya yaban hayvanları için muhakkak takviye yapılmalıdır bilimsel ölçülerde. Domuz önemlidir. Şu Malatya'da domuz olmazdı diyen bilgisiz yorumcuya da diyecek lafım yok! Anadolu'nun neredeyse her yerinde binlerce yıldır yaban domuzları yaşar ve bu topraklarda bizden eskidir onlar. Her zaman vardı var olmasına ama sorun şu ki, yaban hayatı yok olursa o zaman telafisi mümkün olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Hayvanlar ac normal
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    Eskiden Türkiye'de domuz bulunmazdı benim tahminim domuz yavruları ülkemize dışardan getirilerek salıverildi hızlı üreyen bu hinzirla mücadele gerçekten çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • NAsıl domuz bulunmazdı ya. İnancımıza göre yemediğimiz için onları bu coğrafyada üremeleri daha kolay oldu. Herşeyi komplo teorilerine bağlamayın ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • OZAN (7 yıl önce)
    O kadar onbin konutlarda yaşadım, hiç böyle birşeye denk gelmedim. Kendini bilmezler gider doğadaki hayvanları öldürürse aç kalan hayvanlar da yemek bulmak için merkezi yerlere geliyor.
    0
    0
    Yanıtla