SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Telefon ve İlaç Ele Geçti

Kaçak Telefon ve İlaç Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis gümrük kaçağı cinsel içerikli ve Türkiye’de satışı yasak olan ilaç ile gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 17 ve 19 Eylül tarihlerinde kaçakçılara yönelik 3 ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda, 4 bin 545 adet Türkiye'de satışı yasak olan gümrük kaçağı cinsel içerikli ilaç ile 71 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi hakkında ise ‘5607 Sayılı Kanuna Muhalefet’ suçundan yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.163 saniye