SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçakçılık Operasyonu, 135 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul merkezli olarak aralarında Malatya'nın da bulunduğu 16 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenen kaçakçılık operasyonlarda 135 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda 4 milyon lira değerinde kaçak sigara, alkol ve tütün malzemeleri ele geçirildi.

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 Temmuz Perşembe günü sigara, alkollü içki ve diğer tütün mamulleri kaçakçılığının önlenmesine yönelik 16 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Örgüt lideri Menderes B., yöneticiler ve üyelerinden oluşan suç örgütüne yönelik İstanbul başta olmak üzere Adıyaman, Aksaray, Burdur, Edirne, Elazığ, İzmir, Malatya, Manisa, Mardin, Niğde, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Yalova’da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 135 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan operasyon sırasında yapılan aramalarda, 66 bin 451 paket kaçak sigara, 11 bin 251 paket markalı tütün 224 bin 900 gram nargile tütünü, bin 299 adet dolu vaziyette kaçak veya sahte alkol şişesi, 270 litre alkol sıvısı 118 bin 644 adet kaçak elektronik eşya, suç unsuru nakliyesinde kullanılan 19 araç, suçtan elde edilen 20 bin 950 TL ve 35 bin euro, 51 adet kol saati olmak üzere toplamda piyasa değeri 4 milyon TL olan kaçak ürün ele geçirildi.

Konuyla ilgili araştırmalar sürüyor.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız