SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaçan 3 Puanın Sorumlusu Benim"

0
Güncellendi - 2018-12-24 17:07:26
A- A+ PAYLAŞ

Bursaspor’un yetenekli orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Evkur Yeni Malatyaspor müsabakasındaki beraberliğin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kaçan 3 puanını sorumlusunun kendisinin olduğunu söyledi.

Yeşil-beyazlı takım, dün ilk yarının son maçında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın 90+8'inci dakikasında penaltıdan yararlanamayan Aytaç Kara, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Kara, “Kaçırdığım penaltıda benden daha çok üzülecek kimse yok. Kaçan üç puanın sorumlusu benim. Bütün takım arkadaşlarımın ayağına yüreğine sağlık. Destek mesajı atan herkese teşekkürler. Her zaman daha iyisi için mücadeleye devam” dedi.

Bu arada, Pazar günkü maçta takımının tek golünü atan Bursasporlu futbolcu Mehmet Umut de Nayir, “Lig ikincisine karşı oynadık. Oyunun bütün bölümünde hakimdik. Bir anlık dalgınlıkta top bize değmeden gol yedik. Üzerinde düşünmemiz gereken bir konu. İzleyenleri oyun olarak mutlu ettik. Hedeflediğimiz puanda değiliz. İkinci yarıda geçmişten ders toplayıp, daha çok puan toplamak istiyoruz” diye konuştu.

Bursa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • suat dayı (5 yıl önce)
    bu çocuk geçen sezon bizde kiralık olarak oynuyordu. sezon sonu trabzonla anlaşamayınca boşta kaldı. bu çocuğun niyeti malatya da kalmaktı. bizim İMPARATOR hocamız bunu istemedi. istememesinin nedeni, aytaç son zamanlarda havalara ve kaprislere girmişti. kendisini bulunmaz bursa kumaşı zannediyordu. hocamız bazı maçlarda onu oyundan aldığında, sahayı terkederken kızgın ve saygısızca hareketler yaptı. bursa maçındaki aşırı sinirli ve saldırgan hareketleri bundan dı. beni istemediniz ama ben böyle iyi bir futbolcuyum dedi ve o penaltıyı Allah göstermesin bi atsaydı varya, kim tutardı aytaç karayı.. neyseki atış yaparken o aşırı hırsından sol ayağı kaydı da topa istediği gibi vuramadı... Aytaçtan bunu beklemiyorduk, gözümüzden düştü...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Penaltı öncesi bizim oyuncular sürekli topun yerini işaret ederek moral bozarken, Farnollle ise kale direkleri arasında geleneksel Kara Büyü ile golü engellemenin peşindeydi. Sonuç mükemmel. Az kalsın 90+9 da penaltı ile Malatyasporumuzu evimize boş göndereceklerdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    malatyaya gösterdiğin o agresiflik ve hırsı başka takımlara gösterdinmi aytaç kara efendi tabiki çıkıp topunu oynuyacaksın.. malatya sana ne yaptı.. malatya taraftarı ve malatya kenti seni bağrına bastı. sen ne yapıyosun karşında düşman varmış gibi hırs. agresiflik. yakışmadı sana malatyalıların gözünde düşttün aytaç efendi
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Erol hocanın açıklamalarına hırs yapıp tek maçta böyle oynayacağına tüm maçlarda böyle oynasan şampiyonluğun en büyük adayı olursunuz şeker çocuk.))))
    0
    0
    Yanıtla
  • cenk (5 yıl önce)
    Malatyaspor'da oynamış gelmiş geçmiş en itici futbolcu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Bu çocuğa kim ne yaptı çabuk söyleyin?
    0
    0
    Yanıtla
  • mete kara (5 yıl önce)
    aytaç kara yı bilmesek bu ne kadar hırslı bir topçu diyecez..Ne bu hırs aytaç kara..elbetteki çıkıp topunu oynayacan ama malatyasporumuza karşı hırsın farklıydı..neyseki nağmeni aldın
    0
    0
    Yanıtla