SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Doktor Eşi Tarafından Evde Asılı Bulundu

0
Güncellendi - 2019-09-06 22:46:50
Kadın Doktor Eşi Tarafından Evde Asılı Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

BİR İŞHANINDA DA ŞÜPHELİ ÖLÜM.. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde görevli kadın doktor, eve gelen öğretim üyesi eşi tarafından çocuk salıncağına asılı vaziyette bulundu ve kaldırıldığı tıp merkezinde hayatını kaybetti. Bu arada, bir kişi de Mücelli Caddesi'nde ölü bulundu.

EŞİ BULDU..

Edinilen ilk bilgilere göre; İnönü Üniversitesi Matematik Bölümü öğretim üyesi M.H.G., Çöşnük Mahallesi'ndeki evlerine gece geldiğinde, Turgut Özal Tıp Merkezi Mikro Biyoloji bölümünde doktor olan 39 yaşındaki eşi, bir çocuk annesi Nafia Canan G.'yi, çocuk salıncağına asılı olarak buldu.

Çağrılan ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne koma halinde kaldırılan Nafia Canan G.'nin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

İntihar şüphesi üzerinde durulurken, ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada, otopsinin ardından Nafia Canan G.'nin cenazesi, Perşembe günü Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ÖLÜ BULUNDU..

Öte yandan, Çarşamba sabaha karşı 03.30 sıralarında da, Mücelli Caddesi'ndeki bir handa bir kişi ölü olarak bulundu.

Ölü bulunan şahsın 32 yaşındaki Mustafa Kaya olduğu, şüpheli görülen ölümüyle ilgili polisin araştırmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • abdulvahap gülezgin (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Feramuz Karaca (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Kalanlara başsağlığı diliyorum. Çok üzgünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Haberde merhumenin bu şekilde fotoğrafı kullanılmayabilirdi. Allah rahmet eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kendine Müslüman (5 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bir can yitip gitmiş siz hala şekilcilik peşindesiniz böyle resim olunca günah mı oluyor ! Kullanılmasın ne zararı var yıllarca habercilik yapan kişiler sakınca olsa sizden önce zaten bunu düşünürdü
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Şanslı S (5 yıl önce)
    Canan abla üzdün bizi seni hep gülen yüzün İLE hatırlayacağız Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Şenol (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin!
    0
    0
    Yanıtla
  • ali veli (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla