SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kafa Üstü Zemine Düşen Şahıs Ağır Yaralandı

Kafa Üstü Zemine Düşen Şahıs Ağır Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Çırmıhtı'daki bir bakım merkezinde barındırılan 61 yaşındaki şahıs, iki metre yüksekten zemine düşerek ağır yaralandı.

Olay, saat 20.30 sıralarında Çırmıhtı Mullakasım Mahallesi'ndeki özel bir bakım merkezinde oldu. Burada barınan D.T. adlı şahıs, bina giriş merdiveninin üst kısmından 2 metre aşağıdaki zemine baş üstü düşerek yaralandı. Yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Durumu ağır olan D.T.'nin psikolojik sorunlarının bulunduğu öne sürülürken, olayla ilgili araştırma ve soruşturmaya başlandı.

BAKIM MERKEZİNİN AÇIKLAMASI
Bu arada, 9 Mayıs Pazartesi günü akşam saatlerinde, Yeşilyurt ilçesine bağlı Mullakasım Mahallesi’nde Cömertoğlu Caddesi üzerinde bulunan özel bir bakım merkezinde meydana gelen olayda, iki metre yükseklikteki merdiven boşluğuna düşen D.T’nin sağlık durumu ve olayla ilgili kaldığı özel bakım merkezinde açıklama yapıldı.

Özel Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Merve Bayrak, tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Kuruluşumuz ruhsal engelliler bölümünde kalan 61 yaşındaki D.T. 9 Mayıs Pazartesi günü akşam 20.18 sularında merdiven boşluğundan kendisini bir buçuk metre yükseklikten aşağıya atmıştır. Olay gerçekleştikten sonra sağlık personelimiz müdahalede bulunmuş, 13 dakika sonra ambulans gelip hastayı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürmüştür. Hastanede tedavisi yapılmış olup kuruluşumuza saat 23.00’de tekrar gelmiştir. Engelli D.T. bacağından protez mevcut olup protezli bacağı düşmeden kaynaklı değil daha önceden de hastaneye götürdüğümüzde ameliyat olması gerektiği bilgisi verilmiştir. Hastanın vasisine sorulduğunda bu bilgileri doğrulayacaktır. Hasta şuan kuruluşumuzda kalmaktadır. Herhangi bir önemli sağlık problemi yoktur.”

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ahmet gök (1 yıl önce)
    Bahsedilen kurumda 2 metrelik merdivenler bulunmamaktadır. Zemin kaygan olmamakla birlikte hiz kesici şeritler mevcuttur. Anayasa mahkemesine göre Bir haberin suç ve yalan haber teşkil edip etmediği gerçek güncel kamu yararına olmalı ve haberin veriliş şekliyle gerçekliği arasında bir bağ bulunmalıdır. Yapmış olduğunuz haber asilsizdir ve deliller mevcuttur. Gereginin yapilmasi icin Gerekli mercilere basvurulacaktir.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mustafa demir (1 yıl önce)
    Yapmış oldugunuz bu hebercilik değil dupdüzbilgi almadan ve yanlış bilgilendirme yapmaktan ibarettir. Bahsettiğiniz şahsın durumu o kadar vahim olsaydı şuanda hastanede yatıyor olması gerekirdi. Oysa şahıs basit tibbi bir mudahleyle tedavisini alıp kaldığı kuruma geri giriş yapmıştır. Gazetecilik gereği bu bilgiyi düzeltip okurlarınıza paylaşabilirsiniz. Gazetecilik sorumluluk ister
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Bedir Ergün (1 yıl önce)
    Baķim merkezînde düşen şahıs ile ilgili vermiş olduğunuz haberin bazı bölümlerin gerçeklikle alakası olmayıp hasta ameliyata alınmamış olup ufak bir müdahale ile kuruma giriş yapmıştır....hasta ile ilgili doğru haber istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz...05393546588
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Tuncay arabacı (1 yıl önce)
    Habercilik doğru yazıldığı zaman değer kazanır bu yaptığınız haber bir kurumu zan altında bırakmaktadır düşen kişi ne ameliyat olmuştur nede önemli bir rahatsızlığı vardır kişi gayet sağlıklı olup şu an kurumdadir
    Editörün Notu: Bizdeki 'resmi' bilgi notu, şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavi altında olduğu şeklinde..
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Sayın editör yeni bir bilgi notu vereyim.şahıs ameliyata alınmamış olup,sağlık durumuda gayet iyi olup şuan bakım merkezinde kendi odasında kalmaktadır.lütfen bu haberi bu şekilde düzeltmesi gerekmektedir...Resmî olan her haber gerçekçi olmalıdır.....
    Editörün Notu: Bilgi notu: "..şahsın psikolojik sorunları olduğu, belirtilen saatte yaklaşık iki metre yüksekliği olan bina giriş merdiven üst kısmından zemine düştüğünü başını yere vurduğu bilgi sahibi beyanlarından anlaşılmış şahsın hayati tehlikesi mevcut olup tahkikata başlanılmıştır."
    %72
    %28
    Yanıtla