SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kafeyi Basıp İşletmeciyi Yaraladılar

Kafeyi Basıp İşletmeciyi Yaraladılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kafeyi basan 3 kişi işletme sahibine karısı ve kızının gözü önünde dehşeti yaşattı.

Olay, 23.40 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Kernek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde bulunan E.D.’nin işlettiği kafeye gelen silahlı ve bıçaklı 3 kişi ile E.D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda darp edilen ve sol bacağına isabet alan E.D. yaralandı.

Karısı ve küçük kızının gözleri önünde kanlar içerisinde yere yığılan E.D.’ye çevredeki vatandaşlar müdahale ederken 3 saldırgan kaçarak bölgeden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibinin sevk edildiği olayda yaralı E.D. alındığı ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay esnasında kafede bulunan E.D.’nin karısı ve kızının büyük korku yaşadığı olayda kovalamaca sonucu olayın şüphelilerinden 2’si İpek Caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Kafede inceleme yapan ekipler bir adet boş kovan bulurken, hastanede tedavi altına alınan E.D.’nin silahla açılan ateş sonucu mu yoksa bıçak darbesi neticesinde mi yaralandığının yapılacak tetkiklerden sonra belirleneceği öğrenildi.

Polis ekiplerinin kaçan üçüncü şüphelinin yakalanması için başlatmış olduğu çalışmalar sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Gazi (2 yıl önce)
    Sn Vali bu tür olayları kabullenemiyoruz.Bu şehirde bu ülkede çapulculara göz artırmamalısınız. Hele teknolojinin ileri düzeyde olduğu zamanda kuş uçmamalı. Devletin gücünü, adaletin,hukukun varlığını her noktada tüm vatandaşlar hissetmeli hissetirmelisiniz.MALATYA'da çakallara yer olmamalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • serdar (2 yıl önce)
    Kim ne derse desin adalet emniyette başlar.ilk ifadeyi alan memurun dilekçesini güzel yazması bu tür olayları yaptıranlarında ortaya çıkmasını sağlar.Basit yaralama olarak değerlendirilirse yarın başka 3 kişi yollarlar.Biz bunu görürken neden vurdum duymazlar görmez.Kapanma saatine yakın 3 kişi neden gelir?Buna benzer bir sürü olay oluyor kanal boyu civarı.Sesinizi çıkarmazsanız sadece kanal boyunda kalmaz bölgeyi genişletip sanayiye çarşıyada inerler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (2 yıl önce)
    Yazık oluyor bu güzel şehrimize ,Ailelerin rahatça gezebildiği böyle yerleri yetkililerin emniyetini hasas bir şekilde sağlamılılar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Malatyada Cafe ve parklarda kimlik kontrolü gece gündüz yapılmalı buralar ipsiz sapsızların barınağı olmamalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Kernekte kaçıncı kez kafe basma olayı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet mercan (2 yıl önce)
    O kadar belli ki kanalboyunda bir olay yaşanacağı... Yakında maalesef buralarda aile dolaşamayacak gibi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    hani birileri diyordu ya.. malatya türkiyenin en huzurulu şehri diye.. malatya şehrin de eşkiya tipli haraç çeteleri cirit atıyor amaaaaaa birilerine göre malatya huzur kenti..
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Emniyet müdüründen rica ediyom lütfen artık hergun yaralama kavga malatyada huzur kalmadı ilk geldiğinde iyi dedik malatyaya iyi bir emniyet müdürü geldi dedik ama şu an kim ne yapıyor bilmiyoz parklar cafeler neden iyi denetlem yapilmiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdurrahman (2 yıl önce)
    Maalesef eskinin lüks semti kanalboyu maganda yuvası oldu ah Malatya sende büyük şehirler gibi kirlendin
    %94
    %6
    Yanıtla