SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Ertaç Özbir Adana Demirspor'la Anlaştı

Kaleci Ertaç Özbir Adana Demirspor'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

 Adana Demirspor, son olarak Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ertaç Özbir ile 2+1 yıllık anlaşma imzaladı.

Geçtiğimiz sezon küme düşen Yeni Malatyaspor'dan transfer edilen Ertaç Özbir ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Adana doğumlu olan Ertaç Özbir, Yeni Malatyaspor formasıyla 29 maçta kalesinde 44 gol gördü. Ertaç Özbir, 6 maçı hiç gol yemeden tamamladı.

Daha önce Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Malatyaspor'da forma giyen Ertaç Özbir önümüzdeki sezon Mavi Lacivertli formayı terletecek.

Adana, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Başarılar hayırlı olsun Kocaman Malatya yok Şimdi istanbul ligi oluşturulmaya az kaldı Anadolu insanı da istanbul takımlarının peşinde koşmaya devam etsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Kurtuldun kimden sözünde durmayan birisinden, böyle kulüp yönetimi tahminim görmedin,yolun açık olsun eminim başarılı olursun.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Yolun açık olsun kardeşim, formasını giydiğin takımımıza verdiğin emek için teşekkürler, zaten senin adına da çok üzülüyorduk, orada da başarılı olacağına inanıyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla