SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kameriyede Hayatına Son Verdi

0
Güncellendi - 2021-07-26 22:04:32
Kameriyede Hayatına Son Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Şeyhbayram Mahallesi'nde oturan 53 yaşındaki bir şahıs evlerinin arka kısmında bulunan kameriyede kendini iple asarak hayatına son verdi.

Olay, Şeyhbayram Mahallesi Şehit Kalender Yıldırım Sokağı'nda saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Buradaki bir evin 2. katında annesiyle birlikte ikamet eden, bir süredir de hasta olduğu öğrenilen 53 yaşındaki D.İ. adlı şahıs, evlerinin arka kısmında bulunan kameriyeye kendini iple astı. Durumun farkedenlerin haberdar ettiği 112 Acil ve polis ekipleri, olay yerine gittiklerinde şahsın ölmüş olduğunu belirlediler.

Uzun süre önce eşinden ayrılmış olduğu öğrenilen D.İ.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Grup Başkanlığı morguna kaldırılırken, olayla ilgili araştırma ve soruşturmaya başlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hayrullah (2 yıl önce)
    intihar hiçbir zaman doğru bir çözüm yolu değildir. Allah taksiratını affetsin.
    0
    0
    Yanıtla