SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kamp Çok Verimli Geçti, İyi Çalıştık"

0
Güncellendi - 2016-08-09 00:24:30
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz, iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini, kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade etti.

Buz, kamp süreci, yeni sezon ve transfer çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bolu’da iki etaplı bir kamp süreci geçirdiklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, “Kamp çalışmaları çok verimli geçti. Birinci etap kamp çalışmalarımızda güç ve kondisyon depoladık. İkinci etap kamp çalışmalarında da oyun sistemi üzerinde durduk. Tabi ikinci etap kamp çalışmalarımız kapsamında hazırlık maçları oynadık. Hazırlık karşılaşmalarında futbolcularımız çok iyi mücadele etti. Genel olarak iyi çalıştık” dedi.

“LİG ZORLU VE ENTERESAN GEÇECEK”

Buz, bu sezon PTT 1. Ligin zorlu ve enteresan geçeceğini ifade etti.

Ligde ilk 3 maçın büyük önem taşıdığına dikkat çeken Buz, “Bu sezon lig enteresan olacak. İlk 2’ye girmek için 10-12 takım mücadele edecek. Süper Lig’den düşen Sivasspor, kadrosunu koruyan ve iyi transferler yapan Eskişehirspor, Göztepe, Adana Demirspor, Balıkesirspor ve Boluspor başta olmak üzere birçok takım ilk 2 ve Play-Off için mücadele edecek. Bizde Play-Off’u zorlayıp, bu yarışın içerisinde olacağız. Bu anlamda ligde ilk 3 maç büyük önem taşıyor. Ligde ilk 3 maçımızın 2’sini deplasman, 1’ini ise içeride oynayacağız. İlk 3 maç her takım adına büyük önem taşıyor. İlk 3 maçta alacağımız maksimum puanlarla yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Buz, iyi transferler yaptıklarını belirterek, bu sezon iyi transferler yaptıklarını ve alternatifli bir kadro oluşturduklarını belirtti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyyup (8 yıl önce)
    bu sezon seçilen topcular bence çok çok iyi her yıl tecrübe kazanıyor yönetim
    0
    0
    Yanıtla