SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kamp Yapamadık, Bu Bizi Fiziksel Olarak Etkiledi"

A- A+ PAYLAŞ

Sezonun ilk maçında Bodrumspor deplasmanındaki 3-1'lik mağlubiyeti yorumlayan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Bu maç bize yol gösterici olacak” dedi.

Arslan, iyi bir hazırlık dönemi geçiremediklerini vurgulayarak, "Kamp yapamadık bu bizi fiziksel olarak etkiledi. Gelen oyuncularımızın 6 tanesi 2 hazırlık maçı yaparak sahaya çıkmak zorunda kaldı. 5 oyuncumuz 2 hazırlık maçı bile yapmadı. Bu durum bize ciddi sıkıntılar doğurdu. Organizasyonumuz eksikti. Maç öncesinde kendi ekibime söyledim, soru işaretleri olan bir maçtı bazı oyuncularımızın yeterliliklerini ve yetersizliklerini görememiştik. Bu maç bize yol gösterici olacak" şeklinde konuştu.

Muğla, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Suphi (2 yıl önce)
    Bu filmi bir önceki dönemde seyrettik.Filmin konusu aynı.rejisör de aynı.Sadece oyuncular değişmiş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    hocam kaliteli ayaklar olmadıkttan sonra kamp yapsaydın da aynı şey olurdu.. abdusamet sizce kalecimi merak ediyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat 44 (2 yıl önce)
    Kıymetli hocam oyuncu kalitesi bu ligi kaldırmaz. Bu iş idman ile olacak birşey değil.. Kariyerinize her geçen gün daha fazla zarar veriyorsunuz.. Malatyaspor un durumu Eskişehir örneğine çok benziyor... İsmi var ama sahada oyun yok... Kötü insanların kötü yönetimi takımı bu hale getirdi...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şşşşşş (2 yıl önce)
    Geleceği görmek için kain olmaya gerek yoktur YMS erıyor bu takım lig başlamadan düşmüş yazık yeni gelen yönetime kendi prestijlerini bitirecekler
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Suphi (2 yıl önce)
    Bundan 20 yıl önce trt de bir reklam vardı.''Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz osmanlı bankasıyız''Bu yönetim belki önceki yönetimden farklı olarak iyi niyetli olarak yönetime gelmiş olabilirler ,Bunu bir yenilgi için de söylemiyorum.Klüp Amatöre hazırlatılmış
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    Bütün suç ve hata bodrumsporda kalecisi olmayan bir kaleye 3 gol atmak ayıp saygı yokmu
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ali Ç. (2 yıl önce)
    Kısıtlı imkanlarla hazırlık dönemi geçirdiniz, doğru da bi profesyonel oyuncu koşmayı beceremiyorsa ne işi var orada. Sadece koşsalardı bile böyle rezalet bi oyun görünmezdi.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)
    Ah be hocam çabanızı takdir ediyorum lakin kadro yetersiz . Bence çabanızda yetersiz olacaktır. Bu arada adil'e hesap soracak mı yeni yönetim çok merak ediyorum. Cevabı ise hayli basit tabi ki hesap sorulmayacak ve ahirete bırakılacak şu takımı bu hallere düşüren zihniyetin iki yakası bir araya gelmesin inşallah.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Adil in adamlari nasılsın adile hesap sorsun aynı canaktaki adamlar bu yönetim adil i kurtarma yönetimidir
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hoca 44 (2 yıl önce)
    Kamp yapsaydık kesin yenerdik..ayakkabısız olduğumuz için küme düştük....şu hakan çalışanı getirin .
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Suleyman (2 yıl önce)
    Kaleciyi acil olarak değiştirin. Oynamıyor seyrediyor.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Kaleci ne yapsın maçı izlediniz mı kaç tane net pozisyon çıkardı...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ruhi (2 yıl önce)
    Takım özellikle defans bloku olarak zayıf ancak kadro tercihinizinde yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünki birçok futbolcuyla 6 aydır birliktesiniz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Kamp yapmadı yapsa ne olur hocam 1.ligde top oynayacak iki bilemedin üç oyuncu var diğerleri 2.3.lig oyuncusu, bugün çıktılar oynadılar ellerinden gelen bu idi yapacak fazla bir şey yok .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Baka (2 yıl önce)
    Defans yorgun olsa bile şeref için çapa harcardi be....topa bakmak nedir yasa...yazıklar olsun içtiğiniz suya
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Naki Bey (2 yıl önce)
    Sözün çok doğru da; Hocaefendi son derece zamansız. Sen bu sözü, Sizin ve ekibinizin saf oksijen soluyup form tutacağınız yere gitmeniz engellendiğinde haykıracaktın ki kamuoyu bunları duyacak ve yanınız da yer alacaktı. Hocabey, Zamansız söylenen söz, destek görmez.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Ligden çekilin kardeşim. Bu halkın aklıyla alay etmeyin. Bu şehir bunu hak etmiyor ama sahip yok.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bu kadro amatör ligde bile tutunamaz.2-3 oyuncu dışında hiçbirini amatör ligde bile oynatmazlar.hele defans oyuncuları tam bir komedi dans üçlüsü.bunlar hazırlık kampı yapsalar bile hiçbirşey olmaz.yani seneye biz doğru tff 2,lige.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ft44 (2 yıl önce)
    Bu futbolcuları gözünüz kapalıyken mi aldınız çok hayret ediyorum
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Ft44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bu oyuncular geçen sezon adil gevregin Karadeniz'in 3.lig takımlarından ve basajsehire giden Yusuf'un Afrika'daki köyünden asgarî ücret karşılığında getirilen oyuncular ve bizim u 19 takımımızın oyuncuları bu sene transfer yasağı var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdi (2 yıl önce)
    Eğriye Eğri, Doğruya doğru.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Bunun kime ne faydası var, bir fukaraya yardım etsen daha iyi.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (2 yıl önce)
    Bal ligi ayarindaki oyuncular ile bukadar oluyor şeklinde itiraf etmeliydin, normal de hocalar transfer tahtasının açılsın diye yaygara koparirlarken ilginç bir şekilde hoca olarak kalayım çabasindasiniz,
    %50
    %50
    Yanıtla