SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kampüse Giren Tilki, Prof.'un Terliğini Kaptı Ama..

Kampüse Giren Tilki, Prof.'un Terliğini Kaptı Ama..
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi kampüsünde bir akademisyen, evinin bahçesine girip kapısındaki terliğini götürmeye çalışan tilkinin karnını makarna ve sucukla doyurdu.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kök Hücre Nakli, Aferez Ünitesi ve Doku Tipleme Laboratuvarı Direktörü Prof. Dr. Mehmet Ali Erkurt, kampüste bulunan lojmanın bahçesine tilki girdiğini gördü.

Erkurt, evininin önündeki terliği götürmeye kalkışan tilkiyi sakinleştirerek eşi Özlem Önal Erkurt'un da yardımıyla makarna ve sucuk yedirdi.

Tilkinin ayakkabıyı kaçırmasını, evin kedisine karşı tepkisizliğini ve beslenmesini cep telefonunun kamerasıyla kaydeden Erkurt, lojmanın önünde kedi ve kirpiyi çok gördüğünü ancak ilk kez bir tilkiyle karşılaştığını belirtti.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hakan (2 yıl önce)
    Ne büyük başarı. Bilim adına yaptığına Turkiyede değil dünyada konuşulması gerekirken habere bak. Hayvan sevgisi ..... Haberleri inanın sıktı artık.... Başka birşeyle haber olun artık....
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Haluk (2 yıl önce)
    ya kardeşim yaban havyanları beslenmez... okumuş etmiş insanlarsınız yarın bir gün sürüyle üniversteye inip öğrencilere saldırsa ne yapacaksınız?
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Gökmen (2 yıl önce)
    Kalbi güzel,hocam hayvan sevgisi çok güzel bir duygu çocuklarımıza bu sevgiyi aşılamalıyız , selamlar
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mahir (2 yıl önce)
    Merhamet sahibi güzel insanlar...Sizi ve eşinizi saygı ile selamlıyorum
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Terlik kokuyor olmasın. Tilki genelde tavuk çalar
    %34
    %66
    Yanıtla
  • esprimi yaptın sen şimdi..çok güldü herkes sayende sagol
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Cankan (2 yıl önce)
    Allah razı olsun Özlem hanımdan.
    %82
    %18
    Yanıtla