SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kanalboyu Yakın Zamanda Trafiğe Kapatılacak'

'Kanalboyu Yakın Zamanda Trafiğe Kapatılacak'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Atatürk (Kışla) Caddesi'nden Millet Bahçesi'ne taşınan esnafları ziyaret ederek çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Taşkın, daha önce esnafa söz verdiği çevre düzenleme çalışmalarını başlatarak, kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kışla Caddesi’nden Millet Bahçesi ve Kanalboyuna taşınan esnafları ziyaret etti. Başkan Taşkın, yaptığı açıklamada, esnafların taleplerini dikkate alarak hızlı bir şekilde harekete geçtiklerini vurgularken, "Esnaflarımız, ilçemizin ticari hayatının can damarını oluşturuyor. Onların daha iyi koşullarda hizmet sunabilmeleri için gerekli adımları atmaktan asla çekinmedik. 

Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz. Çevre düzenleme çalışmalarıyla esnafımızın ve vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlıyoruz. Kanalboyundaki konteyner alanında da incelemelerimizi yaptık. Orası yakın zamanda trafiğe kapatılacak. Eksik yerlere konteynır eklemesi yapılacak. O bölge trafiğe kapatılınca esnaf kardeşlerimiz daha rahat satış yapabilecek. Vatandaşlarımız da daha rahat alışveriş yapabilecekler. 

Tüm gayretimiz deprem sonrası aksayan ticaretin düzenli ve konforlu bir şekilde devam etmesidir. Bu gayretimize binaen verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Geçen hafta Millet Bahçesi'ndeki konteyner çarşı esnaflarımızı ziyaret ettiğimizde, kendilerine bir söz vermiştik: Konteyner çarşısının aralarındaki toprak zemine kilit taş döşeyeceğiz demiştik. Bu alan şu an toz içinde ve yağmur yağdığında çamura dönüşerek esnaflarımız için büyük sıkıntı oluşturacaktı.. Çalışmalara hemen başladık. Personelimiz dört gündür Millet Bahçesi'nde kilit taş döşeme çalışması yapıyor. Bu sorunu çok kısa sürede ortadan kaldıracağız. Ayrıca, aydınlatma ve altyapı çalışmaları için ilgili kurumlarla görüştük; bu eksiklikler de kısa süre içinde tamamlanacak. Esnaflarımızın daha rahat alışveriş yapabilmesi hepimizin ortak arzusudur. Amacımız ve gayretimiz, şehrimizi ayağa kaldırmaktır. Esnaf kardeşlerimiz müsterih olsun; biz her zaman onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz.’’ifadelerini kullandı.

Millet Bahçesine taşınan esnaflar ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Bayram Taşkın'a teşekkürlerini ilettiler. Millet Bahçesi’ne taşındıklarından bu yana, konteyner dükkânlarının önündeki toprak zeminin toz ve çamurdan geçilmez hale geldiğini belirten esnaflar, başlatılan kilit taş döşeme çalışmasının kendileri için büyük bir rahatlama sağladığını ifade ettiler. Özellikle önümüzdeki kış döneminde çamur sorunuyla karşılaşmaktan endişe duyduklarını ve bu çalışmanın işlerini kolaylaştıracağını, ayrıca araç giriş çıkışlarının düzenli hale getirilmesinin de mal indirip bindirme işlemlerinde büyük bir avantaj sağladığını vurguladılar. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Taylor (3 hafta önce)
    Yerinde bir karar tabi önlemler alınırsa -Gece belirli saatlerden sonra müsaade edilir esnafın mal transferi için -Ambulans,Polis,Yangın için yine yol konmalı kumandalı açılıp kapanan sistemle acil durumlarda kullanılmak üzere -Kimseye ayrıcalık yapılmamalı -Denetimler sıkılaştırılmalı -o caddede sadece gıda,eğlence,yeme ,içme tür şeylere müsaade edilmeli (nalbur vb asla ) -Yeni baştan adam akıllı proje ile güzel ve kullanıma uygun dizayın olmalı. -Ses ve gürültü edici şeyler yasaklanmalı.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Nazan (3 hafta önce)
    Çözüm için hiç kafa yormamislar trafiğe kapatalım demişler.o kadar araç Sivas caddesine yönelecek orası zaten şimdi bile çok kotuyken o zaman nasıl olacak kimbilir.zaten kapatsada millet bahçesine kadar kapatır.kac tane konteyner var ki o zaman.toplasan 20-25 tane onların da yarısı depo olarak kullanacak geri kalan da karşıya masa sandalye atıp çay kahve içecek.olan araç sürücülerine olacak .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Otoban faresi (3 hafta önce)
    Malatya batmış bitmiş cikarabilene bu kafayla bu zeka yönetimle böyle akıl mantık dışı işlerle Malatya dan fazla birşey beklenmez zaten yasanacagida yok iyiki ayrılmışim
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kanalboyu Sakini (3 hafta önce)
    Kanalboyunda ana caddede ikamet eden vatandaş apartmanının otoparkına nereden gidip gelecek. Boş anlamsız ve hamasi söylemleri bırakıp. Şehri ayağa nasıl kaldırırsınız onu düşünün…
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Ali d (3 hafta önce)
    Herhalde sayın belediye başkanı bir havavay hattı kuracak. Çünkü o bölgede karayolu araçlarının kullanacağı yol kalmayacak. Şu halde bile rezalet bir durumdayken... Son zamanların meşhur sözünü buraya bırakalım: Malatya için kötü günler geride kalıyor, çok daha kötü günler bizleri bekliyor.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Semih (3 hafta önce)
    Akp belediye ye koyacak başka kimse yok muydu bunu çok aradılar mı anca günde 3 defa elbise değiştirme fotoğraf çektirme şirinlik yapma başka bişey yok
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Bu başkan sadece podyumda gezer gibi dolaşıyor Allah aşkına 1 tane projesi varmı diye sorsalar cvp veremez.....
    0
    0
    Yanıtla
  • DELU (3 hafta önce)
    Bu yorum bir şekilde yerlerine ulaşacaktır, sayın belediye başkanı büyük şehirin yerinde dönüşüm için imar planını çıkardılar bir sefere mahsus önceki inşaat alanını geçmemek kaydıyla yerinde dönüşüm yapabilirsiniz diye bunu kabul etmiyor böyle bir şey yok diyor imar müdürlüğü, artı yeni imzaladığınız zemin artı altı kat bunu da imar müdürlüğü e peki ona yok buna yok hala yüzde altmış yeşil alan yüzde kırk inşaat alanı diye diretiyorsunuz, peki dikkat edilmesi inşaat ruhsatı verilen bazı yerler hala aynı metrekare üzerinde binayı yükseltiyor buna ne diyeceksiniz her türlü kanıtlarım artık belediye olalım kanun ve kararlar ne ise ona uyumlu çalışalım bu millet insanı vezir de eder rezil de eder artık gerçekten belediyeci hırkasını giyinin artık doktor yada avukat değilsiniz belediye başkanısınız astlarınıza gereken talimatları verin bu halk depremden çıkmış daha fazla mağdur etmeyin saygılarımla.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Özcan (3 hafta önce)
    Başkan esnafın gönlünü kazanacan diye kapatıyorsun EyvAllah da olası asayiş olaylarında da polis ambulans itfaiye nerden gidecek koşacaklar mı umarım acil duruma karşı kumanda sistemini yaparlar..
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Enjoy (3 hafta önce)
    Okulların açılmasına kısa süre varken Malatya'nın trafiği ortadayken iki caddenin trafiğe kapanması ne demek oluyor üç beş esnafı memnun edeyim derken Malatya trafiğini rezil etmeyin yazıktır vebaldir
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hasan (3 hafta önce)
    Gelmis gecmis valilerin icinde 2 yil şoförlügünü yaptigim Ulvi Sarani tek gecerim.Malatyaya kazandirdiklari ise beydaginin agaçlandirilmasi,kitap fuarı,film festivali,gunduzbey ve yesilyurttaki evlerin restorasyonu,levent vadisi kanyonu,girmana kanyonu,yamadağı kayak merkezi,valiligin arkasindaki parkın halka acilmasi.Bunlarin hepsini sayın valimiz Ulvi Saran yapmistir.sayin valimizin insallah isminin malatyamizda bir caddeye ve bir yere verilmesini yetkililerden malatyalilar olarak malatya yetkililerinden talep ediyoruz.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Hani Valiliği, kültür varlığı diye tescilletip depremde sonrada mecburen aynısı gibi yapılmasına sebep olan vali mi
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Can Malatya (3 hafta önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Ulvi Saran güzel işler yaptı. Sadece beydağının ağaçlandırması yeter. Kızdığım işi valilik arkasındaki park dönüşümü. Hala o parkın o haline ihtiyaç var. Aile için ayrı baylar İçin ayrı serin bir parktı. Açığı kapatılamadı.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Battal (3 hafta önce)
    Dogru karar..Yıllar önce kapanmalıydı...millet rahatça yürüyemiyor..
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Sen git çevre yolundan uzun uzun yürü usdatım kimse yürüyecek alan istemiyor araç için yol istiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (3 hafta önce)
    Başkan biraz gaz almış gibi geldi bana alternatif yolu projelendiripte mi söyledi yoksa projelendirmeden mi söyledi
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Crisis (3 hafta önce)
    Memleket iyice tuhaflaştı.Zaten trafik çok sıkışık,çalısan caddeyi ne diye kapatıyorsunuz! Sanki fuar şenlik var,trafiği kapatınca millet keyifli keyifli gezecek alişverış yapacak.trafik sıkışıklığından millet birbirine giriyor,bunlar yol kapatıyor..
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 hafta önce)
    belediyesi basınını kutlamak gerekir. Bravo basma kalıp cümleler vatandaş teşekkürü
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Uçan araba (3 hafta önce)
    Zati malatya'da arabalar uçuyordu. Yol israftı.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet (3 hafta önce)
    Trafik akışı nereden sağlanacak? Ne yolmuş başharık yolu. Havaalanı pisti yapımı daha kısa sürede biter. Kışın gelmesini bekliyorlar ki asfalt dökmesinler bir yıl daha ertelensin. Mişmiş park ilerisinde de çalışan kırıcı kepçe o kadar mükemmel çalışıyor ki bir burunu iki ay olacak alamadılar. Okul açılacak trafik artacak vs vs. En kolay çözüm bu çektiklerimize alışmak. O zaman sorun kalmıyor.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Erdem (3 hafta önce)
    Yok artık 3,5 esnaf için caddeyi trafiğe kapatmak yapmayın Allah aşkına sanki memlekette cadde var birde mevcut olanı kapatıyorsunuz gerçekten büyük belediyecilik....
    %87
    %13
    Yanıtla