SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalboyu'nda Kadınlar Arasında Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

Kanalboyu'nda Kadınlar Arasında Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da husumetli iki kadın grubu arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kadın yaralandı.

Olay, saat 22.45 sıralarında Battalgazi ilçesi Kernek Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Kanalboyu olarak bilinen Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde karşılaşan ve aralarında husumet bulunan Y.T. (29), E.M. (28) ile D.T., N.D., D.İ. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Y.T. ile E.M. vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbeleri sonucu yaralandı .

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. D.T., N.D. ile D.İ.’nin ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Malatyadan (1 ay önce)
    Malatya eskiden sakinliği ile insanların iyiliği ile anılırdı. Bu kavga edenler malatyali değilse deport edilip kendi memleketlerine gönderilmeli.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Osman (1 ay önce)
    Sapıklar,hırsızlar,dolandırıcılar,rantiyeciler,Malatya gibi bir yerde alşam vakti birbirini bıçaklayan kadınlar...Şehirde büyük bir ahlak ve kültür problemi yaşanıyor...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Can (1 ay önce)
    güzelim malatyamın düştüğü duruma bak daha neler görecez Allah sonumuzu hayır etsin
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Gani (1 ay önce)
    Bunların anne babaları yada kocaları kardeşleri yokmu?Ramazan ayında gece vakti kadınların birbirini bıçaklamaları çok enteresan.Bunların Malatyalı olduğuna zerre kadar inanmıyorum.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bunlar Afrikali.Sizin Malatyalilar bu türçirkin işleri yapmaz.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Sizin Malatya derken...Malatyayi talan edenlerin genellikle kimler ve nereden geldiğini ,yakalananların kim olduğunu emniyetden öğrenebilirsin.Ancak bunlar içinde Afrika kökenli olmadığınıda kesin olarak biliyoruz.Depremden sonra evini olduğu gibi bırakıp başka şehirlere giden 200.000 e yakın insanın evini ,evi olmuyan malatyalılar soymuş öylemi? Hemde su saatlerine kadar!Muhtemelen sizin o taraflardan gelenlerde vardır kimbilir?
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyalı der ken dizin gibi sonradan gelenler bozdu malatyayı
    %89
    %11
    Yanıtla
  • A Ali (1 ay önce)
    Bu kadınlar anne olacaklar onlarda ki olacak çocuklar nasıl olur düşünmek dahi istemiyorum
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Malatyada şimdiye kadar kadınların birbirlerine bıçakla saldırdığını bırakın görmeyi! hiç duydunuzmu?
    %94
    %6
    Yanıtla
  • erkan44 (1 ay önce)
    Bir bu eksikti. Teksas gibi bir şehir. Gecenin bu saatinde , bu mevki de neyi paylaşamadınız? Yazık..
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Ramazan ramazan bı bu eksikti kadını erkeği herkes gergin Allah akıl fikir sabır versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Şehire dönme kararımı günden güne kaybediyorum
    %91
    %9
    Yanıtla
  • gelsene çok heycanlı malatya artık
    %35
    %65
    Yanıtla