SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanlı Hesaplaşmada Gözaltı Sayısı Artıyor

Kanlı Hesaplaşmada Gözaltı Sayısı Artıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 2 kişi hayatını kaybettiği 6 kişinin ise yaralandığı olayla ilgili olarak gözaltı sayısı 8’e yükseldi. Yeni gözaltların da olabileceği olayda ölen bir kişi dün Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Polis mezarlıkta geniş güvenlik önlemi aldı.  

18 Haziran Cumartesi günü Saat 16.15 sıralarında meydana gelen olayda; Akpınar Kuyumcular Çarşısı girişindeki kafenin işletilmesi ve alacak- verecek işlerini görüşmek üzere kafede bir araya gelen şahıslar arasında silahlı çatışma çıkmış ve olayda dayı- yeğen oldukları öğrenilen 53 yaşındaki Remzi Erşahin  ve 33 yaşındaki Halil Ulutaş adlı şahıslar olay yerinde yaşamlarını yetirmişti.  Kalbi durmuş olarak hastaneye getirilen İsmail Artuç ise burada yapılan müdahaleyle hayata döndürülmüştü.  

Polis ekipleri olay yerinde ve çevrede 5 tabanca ile 1 pompalı tüfek ele geçirmişti.

-2’si ağır 6 kişi de yaralanmıştı  
Olayda ayrıca S.B. adlı kadın baldırından, M.T. diz kapağından, M.A. karın boşluğundan, M.A. sağ ayak kısmından silahla, S.K. adlı şahıs ise darp sonucu yaralandılar. Yaralılardan hastanede hayata döndürülen İsmail Artuç ile karnından yaralı M.A.'nın durumlarının ağır olduğu belirlenmişti.  

-Gözaltı sayısı 8'e yükseldi
Kafede başlayıp, eski Belediye binası civarına kadar devam eden ve büyük panik yaratan olaydan sonra E.E., E.C.E., M.E. ve F.D.'nin yanı sıra darp sonucu yaralı olan S.K. adlı şahıs olmak üzere toplam 5 kişi polis tarafından gözaltına alınmıştı. Emniyet ekiplerince yürütülen geniş çapı soruşturma sonucunda olayla ilgilisi olduğu gerekçesiyle 2 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.  

Olayda hayatını kaybedenlerden Remzi Erşahin, 19 Haziran Pazar günü Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze nedeniyle polis ekipleri mezarlıkta geniş güvenlik önlemi aldılar.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Güvenlik Şart (1 yıl önce)
    Elazığda park ve bahçelerde belediyenin güvenlik ekipleri 8 16 24 3 vardiya olarak motor yaya ve araclı olarak devir atıyor bizim burada ailenle bi turgut özal tabiat parkına, orduzu mişmiş parka gidemiyorsun buralarda 24 saat esaslı güvenlik görevlileri ve Polis bulundurulması şart ayrıca ara sokaklardaki parklarda şart bukadar bekçi alındı nerede bunlar eskiden bir mahalle bekçisi düdük çaldı mı korku salardı milleti her Mahalleye bekçiler olmalı güvenlik hat safada olmalı kuş uçurulmamalı Malatya'da.
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip (1 yıl önce)
    Adalet mekanizmasının yavaş işlediği yerde insanlar kendi işlerini kendileri tarafından çözeceğine inanır. Yada araya mafya türü şebekeler girer illegal yola çözüm aranır.Geciken adalet, tarafların kurumlara olan inancını sarsar.. Acilen yasalar değişmeli ve mahkemeler seri şekilde sonuçlanmalı haklı hakkını almalı ,haksız da verilen cezalar caydırıcı olmalı.. İnşallah birdaha böyle şeyler yaşanmasın..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ben bu ülkede adalet sisteminin kasıtlı bir biçimde bu şekilde yavaşlatılıp pasifleştirildiğine inanıyorum aksini kimse bana ikna ettiremez. Bu kadar magandalığın artması tesadüfe bağlanamaz. Magandalık yobazlık ve kabalık her alanda ülkeyi avcunun içine almış nezaket yok artık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • adalet ülkün temelidir (1 yıl önce)
    Devletin gücünü artık gösteriniz!!! Huzur operasyonları istiyoruz. Malatya texas olmuştur. Her gün yeni bir olay her gün silahlar patlıyor bu silahları nereden buluyorlar... Cafe-disko-barlar- parkların en ücra köşelerinde pislikler insanları rahatsız ediyor... UYUMAYIN MİLLETVEKİLLERİ, UYUMA SAYIN VALİ, UYUMA İL EMNİYET MÜDÜRÜ, UYUMAAAAA!!!!! Artık devletin gücünü cadde, sokak,parklarda görmek istiyoruz!!! Ailemizle rahat parklara gidemiyoruz. Sosyal alanlarda ceblerinde bıçak, silah olan pislikler dolu. Bunları vatandas olarak bizler görüyoruz, sizler görmüyor musunuz? UYUMAAA DEVLETİN GÜCÜNÜ GÖSTER HERKES HADDİNİ BİLSİN!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sağ duyulu insanların siyasiler, sn vali ve emniyet müdürü nezdinde gerekli tepkiyi vermeli,huzur şehri dediğimiz Malatya'miz temizlenmeli
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Geçen parka gittim Turkten daha çok Suriyeli vardı adam 30/35 yaşında var elini pantolonunun içine sokmuş kasınıyor ve hiç umursamiyordu lütfen milletimiz aklını başına alsın bu Suriyeliler başımıza bela olacak.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    Bakıyorum da bütün olayların altında Suriyeliler var. Hadi ordan, olayı nasıl Suriyelilere bağladın anlamadım.
    %20
    %80
    Yanıtla