SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar 11 Köyün Yolunu Kapattı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Pazar gecesi etkili olan kar yağışı nedeniyle iki ilçede 11 köy yolunun ulaşıma kapandığı, İl Özel İdare ekiplerinin yolları ulaşıma açma çalışmalarına başladığı bildirildi.

İl merkezinde de sulu kar şeklinde bir ara yoğunlaşan kar yağışı nedeniyle Pütürge'nin 9, Arguvan'ın da 2 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Ekiplerce yolların ulaşıma açılması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Bu arada İl Özel İdare ekiplerinin, kış döneminde kar mücadelesi ile ilgili hazırlıklarını tamamladığı, 478 köyün kar mücadelesi programı kapsamında bulunduğu öğrenildi.

FOTO: Arşiv

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız